ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΣΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ - OlaDeka

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΣΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ

Μετά  τον «έλεγχο» που πέρασαν οι τρεις δήμαρχοι από τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλο στάθηκε αδύνατο να κατανοηθεί στους πολίτες σε τι χρησίμευσε αυτή  η σύσκεψη (μία από τις πολλές) που έληξε λίγο πριν στο γραφείο του επικεφαλής της ΠΕ Καστοριάς, αφού το μόνο στο οποίο κατέληξε ήταν το συμπέρασμα ότι χρειάζεται εκ νέου σύσκεψη με τον περιφερειάρχη αυτή τη φορά κ. Θ.Καρυπίδη.

Έτσι αυτή τη στιγμή οι τρεις δήμαρχοι βρίσκονται καθ οδόν στον περιφερειάρχη.

Η Καστοριά περιμένει να δει τι τελικά θα αποφασίσουν όλοι αυτοί οι μεγάλοι πολιτικοί άνδρες που βασανίζονται εδώ και τόσον καιρό με το τι ακριβώς θα κάνουν με το περιβόητο προσφυγικό που απ ότι φαίνεται θα κληθεί να αντιμετωπίσει και ο νόμός Καστοριάς.

Βέβαια όλο αυτό το διάστημα οι κορώνες περί του αντιθέτου δεν ήταν λίγες, ότι δηλαδή εδώ δεν έχουμε τέτοια ενημέρωση και ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο κλπ κλπ, αλλά παρ όλα αυτά εμείς θα θυμίσουμε και πάλι ότι δημοσιεύσαμε πληροφρορίες για σήμα που έχουν πάρει στα χέρια τους πριν από πολλές μέρες οι κύριοι της τοπικής αυτοδιοίκησης και δεν ακούσαμε ποτέ να μας το ανακοινώνουν εμάς τους πολίτες.

Όσο για διάφορους μυαλοπώληδες του Facebook που σχολιάζουν σχετικά και υποστηρίζουν ότι δεν χρειάζεται να ενδιαφέρονται οι τοπικοί άρχοντες για την εκάστοτε άποψη των πολιτών για οποιοδήποτε θέμα και κυρίως για τόσο σοβαρά θέματα, είναι ή βαθιά νυχτωμένοι ή είναι οπαδοί άλλων εποχών και άλλων μορφών διοίκησης κράτους σε άλλα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria