Πολλές φωτογραφίες από τη χθεσινή εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην Καστοριά - OlaDeka

Πολλές φωτογραφίες από τη χθεσινή εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην Καστοριά

Δείτε ποιοι έδωσαν το “παρών”

Συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς της Καστοριάς πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο ο βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος είναι κοινοβουλευτικά αρμόδιος για τα θέματα του νομού μας.

Στο επίκεντρο της συνάντησης στάθηκαν τα θέματα της γούνας και της επιχειρηματικότητας γενικότερα και του νοσοκομείου, με τον βουλευτή, κατόπιν ενημέρωσης που είχε από τους τοπικούς εκπροσώπους του κόμματος, να έχει ήδη καταθέσει σχετικές Επερωτήσεις στο Κοινοβούλιο.

Τον κ. Κωνσταντινόπουλο υποδέχθηκε στην Καστοριά εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Δυτικής Μακεδονίας και του αντίστοιχου οργάνου της Καστοριάς, ο κ. Κοσμάς Βαρσάμης, ο οποίος τόνισε πως η Δημοκρατική Συμπαράταξη, αφού άφησε ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να δει πώς κινείται η κυβέρνηση, προχώρησε σε παρεμβάσεις που αφορούν τόσο στα τοπικά ζητήματα, τα οποία παρακολουθεί στενά, όσο και στα πανελλαδικά θέματα, ενώ έπονται και άλλες, εξίσου σημαντικές.

Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντινόπουλος μετά από τη συνάντηση που είχε με τους τοπικούς φορείς, αναφέρθηκε στα θέματα της επιχειρηματικότητας και της γούνας, δεσμευόμενος να προχωρήσει σε άμεσες ενέργειες, καταθέτοντας τις σχετικές προτάσεις, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι στο πλευρό του θα έχει όλους τους βουλευτές της Δυτικής Μακεδονίας.

Αμέσως μετά τη συνάντηση με τους τοπικούς φορείς, πραγματοποιήθηκε μία πολύ ενδιαφέρουσα πολιτική εκδήλωση με θέμα «Πολιτικές Εξελίξεις και Οικονομία: Οι αλλαγές που θέλουμε», με ομιλητές τον Συντονιστή ΠΑΣΟΚ Δυτικής Μακεδονίας, Κοσμά Βαρσάμη, τον βουλευτή Αρκαδίας και τον Καθηγητή Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Ιωάννη Τσαμουργκέλη, οι οποίοι προχώρησαν σε εκτενείς αναλύσεις τόσο για τα του …οίκου τους και το μέλλον της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, όσο και της χώρας γενικότερα, με εξειδίκευση στα οικονομικά προβλήματα.

ekdilos-dhmokratiki-symparataxi ekdilos-dhmokratiki-symparataxi1

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria