Πινγκ - Πονγκ: Πολύ καλές εμφανίσεις των αθλητών του Κένταυρου Καστοριάς στους προκριματικούς αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων - OlaDeka

Πινγκ – Πονγκ: Πολύ καλές εμφανίσεις των αθλητών του Κένταυρου Καστοριάς στους προκριματικούς αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων

Το Σάββατο 5/3/2016 πραγματοποιήθηκαν στην Θεσσαλονίκη οι προκριματικοί αγώνες  του Πανελληνίου Ατομικού Πρωταθλήματος Παίδων  όπου έλαβαν μέρος 88 αθλητές από τις περιοχές τις Μακεδονίας, τις Θεσσαλίας και τις Ηπείρου, διεκδικώντας τις 4 προνομιούχες θέσεις που οδηγούσαν στην τελική φάση του πρωταθλήματος Παίδων που θα γίνει τον Μάιο στην γειτονική πόλη της Φλώρινας.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς ‘’Ο Κένταυρος’’ εκπροσωπήθηκε με τρεις  αθλητές, τον Βαενά Χρήστο, τον Μοσχάκη Νικόλαο και τον Μοσχάκη Δημήτριο πραγματοποιώντας όλοι τους εξαιρετικές εμφανίσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο αθλητής Βαενάς Χρήστος παρότι είχε δύσκολη κλήρωση κατάφερε και έκανε την μεγάλη έκπληξη, περνώντας την φάση των ομίλων πετυχαίνοντας τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Έπειτα, πέρασε στους 22 καλύτερους αθλητές, όπου εκεί αντιμετώπισε τον αθλητή Ανέστη Πολίτη της ΧΑΝΘ γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 3-1 και αποκλείστηκε από την συνέχεια.

Όσον αφορά τους άλλους δύο Καστοριανούς αθλητές παρότι ανήκουν στην κατηγορία των παμπαίδων αγωνίστηκαν σε μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία από την δικιά τους, ωστόσο πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις αλλά αποκλείστηκαν στην φάση των ομίλων σημειώνοντας δυο νίκες και μια ήττα.

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται το επόμενο Σαββατοκύριακο με το Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα της Σίνδου Θεσσαλονίκης. Εκεί η Καστοριανή ομάδα θα εκπροσωπηθεί μόνο με τον αθλητή  Βαενά Χρήστο.

PING-PONG-KASTORIA

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria