Παντελής Περιβολάρης: "Είχα προειδοποιήσει για το μεταναστευτικό" - OlaDeka

Παντελής Περιβολάρης: “Είχα προειδοποιήσει για το μεταναστευτικό”

Video

Δείτε απόσπασμα από την προεκλογική εκπομπή του Alpha όπου συμμετείχε ο υποψήφιος βουλευτής Καστοριάς, Παντελής Περιβολάρης

Στις 8 Σεπτεμβρίου, σε εκπομπή του Alpha με τον Antonis Sroiter B, είχα προειδοποιήσει ότι το μετανασταυτικό έτσι όπως το χειρίζεται η Κυβέρνηση θα μεγιστοποιηθεί ως πρόβλημα, είχα πει ότι καλώντας όλους τους πρόσφυγες και μετανάστες να έρχονται εδώ και βοηθώντας τους να ολοκληρώνουν το ταξίδι τους στην Ευρώπη γινόμαστε εμμέσως συνεργάτες των δουλεμπόρων και αυτό θα έχει συνέπειες, είχα πει ότι βοηθώντας να μεγαλώνει το κύμα των προσφύγων και μεταναστών στις θάλασσές μας βάφουμε τα χέρια μας με αίμα με όλο και περισσότερους να πνίγονται στο Αιγαίο. Λίγους μήνες μετά όλα αυτα είναι πιο επίκαιρα από ποτέ.

Η Κυβέρνηση με τους “εξαφανισμένους” πρόσφυγες οδήγησε στο κλεισιμο των συνόρων, συνεργάστηκε εμμέσως με τους δουλεμπόρους, έβαψε τα χέρια της με αίμα και συνεχίζει να κάνει το ίδιο και τώρα. Ενδιαφέρον έχει η ατάκα “ακούω τον ΣΥΡΙΖΑ που λέει ότι θα συνεχιστεί η διαπραγμάτευση και με πιάνει τρόμος”.

Δείτε το video εδώ: facebook.com

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria