Ο Λευτέρης Αυγενάκης επισκέφθηκε την Καστοριά - OlaDeka

Ο Λευτέρης Αυγενάκης επισκέφθηκε την Καστοριά

Ενόψει του Συνεδρίου και της ανασύνταξης του κόμματος

Δ.Τ: Ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, επισκέφθηκε την Κυριακή 27 Μαρτίου την Καστοριά και συναντήθηκε με στελέχη, μέλη και φίλους της Ν.Δ., στο πλαίσιο της προετοιμασίας του 10ου Τακτικού Συνεδρίου του κόμματος.

Η Μαρία Αντωνίου, καλωσορίζοντας τον κ. Αυγενάκη, έκανε μία συνοπτική αναφορά των κύριων ζητημάτων που απασχολούν την περιοχή μας, αναφέρθηκε στα τρέχοντα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας και σημείωσε ότι ήδη και στο Νομό μας έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται οι διάφορες διαδικασίες εκλογής και στελέχωσης των διαφόρων οργάνων του κόμματος.

“Η Νέα Η Νέα Δημοκρατία αλλάζει. Γίνεται ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό κόμμα που παράγει πολιτική από κάτω προς τα πάνω. Δυναμώνει το ρόλο και τη φωνή των μελών της. Λειτουργεί με διαφάνεια, αξιολόγηση και λογοδοσία.

Όλες αυτές οι αλλαγές όμως θα γίνουν πράξη μόνο αν συμμετέχεις εσύ!

Δημοκρατία αλλάζει. Γίνεται ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα που παράγει πολιτική από κάτω προς τα πάνω. Δυναμώνει το ρόλο και τη φωνή των μελών της. Λειτουργεί με διαφάνεια, αξιολόγηση και λογοδοσία. Όλες αυτές οι αλλαγές όμως θα γίνουν πράξη μόνο με τη συμμετοχή όλων μας”, τόνισε η Μαρία Αντωνίου στην σύντομη ομιλία της.

Από την πλευρά του ο κ. Αυγενάκης ευχαρίστησε την Μαρία Αντωνίου, Υπεύθυνη Τομέα Έρευνας και Καινοτομίας, για την υποδοχή, αλλά κυρίως για την εξαιρετική συνεργασία που έχουν στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών τους καθηκόντων.

“Έχουμε μπροστά μας δύο διαφορετικούς κόσμους. Τον κόσμο του λαϊκισμού και της ιδεοληψίας, που εκπροσωπεί η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το μέτωπο της λογικής, της αξιοπιστίας και της υπευθυνότητας, που ατμομηχανή του είναι η Νέα Δημοκρατία, τόνισε ο Λευτέρης Αυγενάκης στην ομιλία του.

Ενόψει δε του Συνεδρίου και της ανασύνταξης του κόμματος, έκανε δημόσιο κάλεσμα προσκαλώντας “κάθε ενεργό κύτταρο της κοινωνίας να συνταχθεί και να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, ώστε το συντομότερο δυνατόν να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις, για να καταστεί και πάλι η Νέα Δημοκρατία η κυρίαρχη δύναμη, η μόνη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα και την σοβαρότητα στην πατρίδα μας”.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria