Ξεχωριστά από την Αντωνίου και την Σπυράκη ήρθε στην έκθεση ο Ανδρέας Παπαμιμίκος - OlaDeka

Ξεχωριστά από την Αντωνίου και την Σπυράκη ήρθε στην έκθεση ο Ανδρέας Παπαμιμίκος

Χώρια επισκέφθηκαν την έκθεση οι εκπρόσωποι της ΝΔ

Σε δύο “γκρουπ” επισκέφθηκαν την FEA οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας. Στην έκθεση κατέφθασαν πρώτα η Μαρία Αντωνίου,η Μαρία Σπυράκη (ευρωβουλευτής της ΝΔ) και ο Μιχάλης Παπαδόπουλος (πρώην υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών).

Αφού ολοκληρώθηκε η περιήγηση και οι δηλώσεις Αντωνίου – Σπυράκη και Παπαδόπουλου και αφού αποχώρησαν οι τρεις τους από το Metropolitan Expo, πήρε “σειρά” ο Ανδρέας Παπαμιμίκος (Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ) και επισκέφθηκε την έκθεση όπου τον περίμεναν για να τον ξεναγήσουν οι Γιώργος Παπαδάκης, Ντίνος Σαλαγιάννης και Γιώργος Χατζησυμεωνίδης.

Μπορεί να θεωρήθηκε από πολλούς τυχαίο γεγονός (η επίσκεψη σε διαφορετικούς χρόνους με διαφορά λίγων λεπτών) αλλά δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μουρμούριζαν ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Η κ. Σπυράκη, ως ευρωβουλευτής, σε συνεργασία με την κ. Αντωνίου, σύμφωνα με τις δηλώσεις των δύο βουλευτών, θα καταθέσουν εξειδικευμένες προτάσεις προς την Ε.Ε. για την εναρμόνιση της φορολογίας μεταξύ Ευρώπης και Κίνας.

«Το θέμα θα έρθει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έως το τέλος του 2016. Θα συνεργαστούμε με την κ. Αντωνίου σε επίπεδο Εθνικού και Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», τόνισε, ενώ αναφορικά με τα ζητήματα της Ρωσίας σημείωσε:«Η Ε.Ε. θα κάνει προσπάθεια να εξομαλύνει σταδιακά τις σχέσεις της με τη Ρωσία, εφόσον και η Ρωσία κάνει βήματα για τη βελτίωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την εμπλοκή με την Ουκρανία».

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24  26 27 28 29 30 31 IMG_3114

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria