Ξεφτιλίζει τους τοπικούς "δημοσιογραφάρες" η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας" - OlaDeka

Ξεφτιλίζει τους τοπικούς “δημοσιογραφάρες” η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας”

Ο Κοσμίδης κάνοντας τα αυτονόητα ξεμπροστιάζει τις αυτόκλητες αυθεντίες

KOSMIDHS

Την Παρασκευή 25 Μαρτίου το oladeka.com φιλοξένησε αποκλειστική συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας κ. Ιωάννη Παντή που έκανε σοβαρές δηλώσεις για γούνα, αρχιτεκτονική. Στην ίδια συνέντευξη σχολίασε και τις δηλώσεις Αδαμόπουλου περί “σκοτεινών κύκλων”.

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ (!) τοπικός “δημοσιογράφος” δεν είδε την εν λόγω συνέντευξη! Ούτε ένας! Και ας επισκέπτονται ο ένας το site του άλλου για να παρακολουθεί την επικαιρότητα τρεις την ώρα (κάτι που γίνεται σε όλο τον πλανήτη, κάθε δημοσιογράφος παρακολουθεί τους υπόλοιπους)

Κανείς δεν είδε ποτέ την συνέντευξη του Γ.Γ. του Υπ. Παιδείας! Ε ναι! Πως να τη δει; Δεν τους κάλεσε κανείς με δελτίο τύπου, με επίσημη πρόσκληση! Ήταν θέμα του oladeka άρα ήταν και θέμα μιαρό, κακό, μολυσμένο, απαγορευτικό, ψεύτικο, μη αποδεκτό. Από που κι ως που θέμα! Αν δεν είναι μπροστά στον συνεντευξιαζόμενο η παρέα, οι επίσημοι, οι έγκριτοι και η καθεστηκυία τάξη των πεφωτισμένων πανεπιστημόνων πως θα πάρει “έγκριση” η είδηση! Με μένος χτυπούν το oladeka.com όπου σταθούν και όπου βρεθούν. Με κάθε τρόπο, κουτσομπολιά, αήθεις επιθέσεις, κατινιές και κυρίως ζήλεια και κακία!

Σιγά ρε μάγκες! Ποιοι είστε; Η ιερά εξέταση, το κονκλάβιο του Βατικανού; Μέχρι πότε αυτό το κόμπλεξ;

Είμαστε στο χώρο από το 1989. Πολλούς από εσάς σας κρατήσαμε και το χεράκι για να πατήσετε στη βάρκα όταν μας επισκεπτόσαστε στα παλιά τα χρόνια με τα βιογραφικά ανα χείρας και το βλέμμα χαμηλό και τώρα μας το παίζετε καρδινάλιοι;

Οκ, το σταματάω εδώ προς το παρόν.

Θα αναφερθούμε σε άλλο μας άρθρο για αυτή την συμπεριφορά που αποτελεί δείγμα μιας γενικότερης κατάστασης που επικρατεί στο “δημοσιογραφικό” στερέωμα με τους γυμνούς βασιλειάδες, τις υποκρίτριες Αντουανέτες, τις υπηρέτριες σφογγοκωλάριες κομμώτριες,  τους φαντασμένους βαρονίσκους και τα διάφορα τσιράκια τους που δεν χάνουν ευκαιρία να αποδεικνύουν ότι βρισκόμαστε σε μία ζούγκλα όπου καθημερινά γίνεται εμμονική και μανιώδης προσπάθεια να μην χαθούν “οφίτσια” και “σαρδέλες” στην κοινωνία των μικρόψυχων σπιούνων και των αυτόκλητων αυθεντιών.

Δείτε την συνέντευξη που από την Παρασκευή μέχρι και σήμερα φιγουράρει στο slider με τα κορυφαία θέματα του oladeka.com και οι μόνοι που κατάφεραν να τη δούνε (εκτός των αναγνωστών μας) και να αντιδράσουν με επίσημο δελτίο τύπου, ήταν οι διοικούντες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας που έκαναν το αυτονόητο χρησιμοποιώντας ενεργά αντανακλαστικά ωφέλιμα για τη γούνα και τον τόπο.

Κάτι που δεν έκανε ΚΑΝΕΝΑΣ “δημοσιογράφος” αφού για αυτούς το προσωπικό συμφέρον, η ζήλεια, η υποκρισία και η μικρόψυχη συμπεριφορά τους οδήγησε για άλλη μία φορά να βάλλουν το προσωπικό πάνω από το συλλογικό συμφέρον του τόπου.

Μπράβο κύριε Κοσμίδη! Μόνο εσείς ανακαλύψατε τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα! Οι “δημοσιογράφοι” ίσως πνίγηκαν με κόκκαλα από τον εορταστικό μπακαλιάρο και ακόμη είναι …μπουκωμένοι…

Πέτρος Σμιξιώτης

 

Το δελτίο τύπου της ΕΟΓ:

 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ 29-3-2016

                                                                                                                     Δ.Τ.          92

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας εκφράζει την αμέριστη ικανοποίηση της για τις πολύ θετικές δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, κ. Παντή, καθώς και του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Παπαδημούλη.  Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας κ. Παντής και ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Παπαδημούλης τόνισαν τη στήριξη της κυβέρνησης στην παραδοσιακή επιχειρηματικότητα και τα παραδοσιακά επαγγέλματα που έχουν ιδιαίτερο βάρος στην τοπική και εθνική οικονομία. Οι δηλώσεις τους στέλνουν ένα ξεκάθαρο και ηχηρό μήνυμα στήριξης του κλάδου και της παράδοσής του.  Η παραγωγή και το εμπόριο ενδυμάτων γούνας αποτελεί την παραδοσιακή και σημαντικότερη  οικονομική δραστηριότητα στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, ιδιαίτερα σε ολόκληρο το Νομό Καστοριάς και στη Σιάτιστα Κοζάνης.

Η γουνοποιία αποτελεί έναν ιδιαίτερα σημαντικό κλάδο στο πλαίσιο της εθνικής ανασυγκρότησης και της ανάδειξης της τοπικής οικονομίας, με  σημαντικό ανταγωνιστικό παραγωγικό πλεονέκτημα για την περιοχή και για τη χώρα μας. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η εκτροφή και κατεργασία γουνοφόρων ζώων δεν διαφέρει σε τίποτε σε σχέση με ό,τι συμβαίνει με οποιαδήποτε άλλο εκτρεφόμενο ζώο.

Η ΕΟΓ ευχαριστεί  τη βουλευτή του ΣΡΖ Νομού Καστοριάς κα. Ολυμπία Τελιγιορίδου και την Νομαρχιακή Επιτροπή  ΣΡΖ , η οποίοι σθεναρά υπερασπίζονται και αναδεικνύουν τη σημαντικότητα του κλάδου και τα ζητήματα των εργαζομένων και επαγγελματιών του κλάδου.

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria