ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΡΑΣΕΝ - OlaDeka

ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΡΑΣΕΝ

 “Aυτούς που ο λαός της Καστοριάς τους έστειλε στο <> καλά θα κάνουν να μείνουν εκεί.”

Δείτε όλη την ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων Καστοριάς:
Το όψιμο ενδιαφέρον του κ.Πετσάλνικου μετά από 20 χρόνια για τη ΔΕΡΑΣΕΝ,την εταιρία που χωρίς ποτέ να λειτουργήσει,κατάφεραν να την χρεώσουν με 900.000 ευρω,επιρρίπτωντας (όπως πάντα συνήθως κάνει την ευθύνη σε άλλους και όχι στον ίδιο)μάλλον είναι εκ του πονηρού.
Γνωρίζοντας το ενδιαφέρον του ΥΕΘΑ κ.Π.Καμμένου,αλλά και του αναπληρωτή Υπουργού Επικρατείας κ.Τέρενς Κουικ,που κατά την τελευταία του επίσκεψη στην Καστοριά,επισκέφθηκε και συζήτησε για τη ΔΕΡΑΣΕΝ και το φράγμα Νεστορίου με τον Δήμαρχο κ.Γκέτσιο,αφού φρόντισε πρώτα να κάνει μια επίσκεψη στο ΥΕΘΑ και έδειξε δήθεν ενδιαφέρον για τη ΔΕΡΑΣΕΝ,(αλήθεια πού ήταν 20 χρόνια),βγήκε στην πόλη να διαφημίσει το ενδιαφέρον του για επαναλειτουργία της ΔΕΡΑΣΕΝ και ότι αυτός προώθησε το θέμα με τη γνωστή <<Πετσαλνίκιο τακτική>>,για ότι καλό και θετικό γίνεται στην πόλη,είναι έργο δικό του και για ότι αρνητικό,φταίνε ΠΑΝΤΑ οι άλλοι.
Αυτό ακριβώς κάνει και τώρα,επιρρίπτει την ευθύνη στην τότε Δημοτική Αρχή.
      Αφήστε λοιπόν κ.Πετσάλνικε ,αυτούς που προσπαθούν να δώσουν λύσεις στα λάθη και τα προβλήματα που έχετε δημιουργήσει να κάνουν τη δουλειά τους.
       Τώρα αν προσπαθείτε να αποκτήσετε κάποια δημοσιότητα(σας λείπει πολύ από ότι φαίνεται),είναι πρόβλημά σας.Ο λαός της Καστοριάς σας έστειλε να <<ξεκουραστείτε>>
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria