Η ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΒΛΑΧΩΝ (ΠΟΠΣ ΒΛΑΧΩΝ) - OlaDeka

Η ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΒΛΑΧΩΝ (ΠΟΠΣ ΒΛΑΧΩΝ)

VIDEO Ρεπορτάζ με τον Μπάμπη Μπατσάρα

Όπως κάθε χρόνο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων (ΠΟΠΣ Βλάχων) πραγματοποίησε με επιτυχία, εκδήλωση που περιελάμβανε την εθιμοτυπική κοπή της βασιλόπιτας, παρουσίαση χορών από Βλάχικους συλλόγους και ολοκλήρωση με μεγάλο Βλάχικο γλέντι.

Η Κλεισούρα συμμετέχει σταθερά στην ετήσια εκδήλωση δια της παρουσίας του συλλόγου απανταχού Κλεισουριέων Θεσσαλονίκης « Ο Άγιος Μάρκος». Ο Μπάμπης Μπατσάρας, το Tralala και το oladeka.com ήταν και φέτος εκεί. Στον Μπάμπη μίλησαν οι Κλεισουριώτες του ΔΣ του Αγίου Μάρκου, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Βλάχων (που επανεξελέγη πρόσφατα στη θέση του προέδρου) κ. Μιχάλης Μαγειρίας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κα.

Δείτε το video που επιμελήθηκε ο Γιάννης Κεραμιδόπουλος:

magerias-mpatsaras
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων και της Παγκόσμιας Βλαχικής Αμφικτιονίας κ. Μαγειρίας Μιχάλης ευχαρίστησε τους συλλόγους για την μεγάλη συμμετοχή και κάλεσε στην εκδήλωση και τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΑΧΟΥΣ της Διασποράς.

 

SAMSUNG CSC
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ενώ την πίτα έκοψε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος, όπου ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά.

 

Να σημειώσουμε μάλιστα ότι, η προσέλευση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που χρειάστηκε να ανοίξουν όλες οι αίθουσες του Βελλιδείου.
Να σημειώσουμε μάλιστα ότι, η προσέλευση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που χρειάστηκε να ανοίξουν όλες οι αίθουσες του Βελλιδείου.

 

img_8982

Επίσης, ο πρόεδρος της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων κ. Μαγειρίας Μιχάλης, τίμησε με πλακέτα τους δύο υποστηρικτές του συλλόγου, Θεόδωρο  Νιτσιάκο από την Αετομίλιτσα Ιωαννίνων και τον αποθανόντα δήμαρχο Αξιού, Νικόλαο Γιουτίκα (την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο γιος του).
Επίσης, ο πρόεδρος της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων κ. Μαγειρίας Μιχάλης, τίμησε με πλακέτα τους δύο υποστηρικτές του συλλόγου, Θεόδωρο Νιτσιάκο από την Αετομίλιτσα Ιωαννίνων και τον αποθανόντα δήμαρχο Αξιού, Νικόλαο Γιουτίκα (την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο γιος του).

 

Δείτε κι άλλα videos

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria