Ηλικιωμένος από το Δομοκό κατέθεσε αίτημα για ευθανασία λόγω τεράστιων χρεών! - OlaDeka

Ηλικιωμένος από το Δομοκό κατέθεσε αίτημα για ευθανασία λόγω τεράστιων χρεών!

έει πως θέλει να αυτοκτονήσει, αλλά δεν βρίσκει το θάρρος και υποστηρίζει πως εξαπατήθηκε πριν 10 περίπου χρόνια από έναν φίλο του

Θέλει να αυτοκτονήσει, αλλά δεν βρίσκει το θάρρος

70χρονος από τo χωριό Εκκάρα Δομοκού κατέθεσε αίτημα ευθανασίας στο δημαρχείο, όπως μετέδωσε σήμερα το Star Kεντρικής Ελλάδας.

Ο 70χρονος εξηγεί πως πήρε την απόφαση επειδή βρίσκεται σε αδιέξοδο εξαιτίας χρέους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ το οποίο καλείται να πληρώσει. Ωστόσο ο ίδιος τονίζει πως τα χρέη του προέρχονται από μια υπόθεση εξαπάτησης δέκα χρόνια πριν, και τονίζει πως έπεσε θύμα ενός φίλου του που τον εκμεταλλεύτηκε.

Μιλώντας στο κανάλι, εξηγεί πως πλέον αδυνατεί να ζήσει, καθώς τους τελευταίους μήνες δεν λαμβάνει ούτε τη σύνταξη των 330 ευρώ που έπαιρνε.” Ζω σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα, χωρίς θέρμανση, δεν έχω να φάω και δεν μπορώ να πάρω τα φάρμακά μου” δηλώνει και λέει πως πως προκειμένου να σταματήσει η ταλαιπωρία προτιμά να του γίνει ένεση.

Εξήγησε παράλληλα ότι δεν έχει το θάρρος να θέσει μόνος του τέλος στη ζωή του και για το λόγο αυτό αποφάσισε να υποβάλλει το αίτημα ευθανασίας.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria