Γιατί λίγες μέρες πριν την έναρξη της FEA έχουν σπάσει τα τηλέφωνα του ΣΕΓ; - OlaDeka

Γιατί λίγες μέρες πριν την έναρξη της FEA έχουν σπάσει τα τηλέφωνα του ΣΕΓ;

ΤΟ SOFITEL ΕΚΛΕΙΣΕ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ!

Με στοιχεία υπόσχονται να αποκαλύψουν αύριο το μεσημέρι, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓ στην προγραμματισμένη ενημέρωση που θα κάνουν στους δημοσιογράφους, το λόγο για τον οποίο υπήρξε (και υπάρχει ακόμη) μια ξαφνική έξαρση στη ζήτηση τετραγωνικών αλλά και συμμετοχή στο GALA της φετινής έκθεσης.

«Ένα μόνο θα σας πω, καλέστε τώρα το SOFITEL και ζητήστε δωμάτιο από τις 31 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου! Αν θα βρείτε, εμένα να μου τρυπήσετε τη μύτη» ήταν η ατάκα γνωστού στελέχους του ΣΕΓ που κλείνοντας το μάτι σε συνομιλητές του, εννούσε ότι οι εξασφαλισμένοι εμπορικοί επισκέπτες της έκθεσης της Αθήνας φέτος, είναι περισσότεροι από κάθε άλλη φορά! Η είδηση έχει ήδη διαρεύσει και αύριο απλά θα επισημοποιηθεί από το ΔΣ.

«Θα σπάσει ρεκόρ επισκεψιμότητας αλλά και ποιότητας αγοραστών, αφού τους έχουμε ελέγξει από τα στατιστικά των προηγούμενων εκθέσεων και κάνουμε face control που κόβει τους …τουρίστες,  επιτρέποντας μόνο σοβαρούς επισκέπτες- πελάτες» έλεγε ο ίδιος παράγοντας φανερά ενθουσιασμένος.

Να πούμε επίσης ότι αύριο σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινωθούν και πρωτοποριακές κινήσεις για τη μεταφορά Καστοριανών στην Αθήνα κατά τη διάρκεια της έκθεσης, με δωρεάν ή φθηνό κόμιστρο. Αυτό θα ισχύσει για συνεργάτες των εκθετών αλλά και για άλλους πολίτες που σχετίζονται με τη γούνα και θα ήθελαν να επισκεφθούν και να γνωρίσουν την έκθεση από κοντά.

 

Μεγάλη ζήτηση η Αθήνα!

sofitel
Σύμφωνα με το www.booking.com επιβεβαιώνονται πανηγυρικά οι πληροφορίες ότι το SOFITEL ATHENS AIRPORT δηλώνει ότι η διαθεσιμότητα για το διάστημα 31 Μαρτίου με 3 Απριλίου 2016 έχει εξαντληθεί!

 

koutsouliotas
Ο πρόεδρος του ΣΕΓ κ.Μηνάς Κουτσουλιώτας

 

Κωνσταντίνος Σαλαγιάννης Ά Αντιπρόεδρος
Κωνσταντίνος Σαλαγιάννης Ά Αντιπρόεδρος

 

giorgos-xatzhsymeonidhs
Γιώργος Χατζησυμεωνίδης Γεν. Γραμματέας

 

 

 

 

 

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria