Βομβιστής... παρίστανε πρώην παίκτη της Ίντερ - OlaDeka

Βομβιστής… παρίστανε πρώην παίκτη της Ίντερ

Ταυτότητα πρώην παίκτη της Ίντερ χρησιμοποιούσε ο Καλίντ Ελ Μπακραουί, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για μία από τις αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες.

Αυτό αποκάλυψε ο ιταλικός τηλεοπτικός σταθμός «Sky TG24», αναφέροντας πως ο δράστης της επίθεσης στον σταθμό του Μετρό στο «Maelbeek» χρησιμοποίησε την ταυτότητα του Μαροκινού ποδοσφαιριστή, Ιμπραχίμ Μααρουφί, προκειμένου να ταξιδέψει στην Ευρώπη!

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ο Καλίντ Ελ Μπακραουί είχε κλέψει την ταυτότητα του πρώην παίκτη των «νερατζούρι». Έτσι, είχε μπορέσει να ταξιδέψει ανενόχλητος μέσα στην ευρωπαϊκή ήπειρο (αναφέρεται μάλιστα ότι πήγε σε Ιταλία και Ελλάδα) αλλά και να νοικιάσει διαμέρισμα στο Σαρλερουά…

Ο Ιμπραχίμ Μααρουφί έπαιξε στην ομάδα της Ίντερ από τα 17 μέχρι τα 20, αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί. Τώρα στα 27 του χρόνια αγωνίζεται στην βελγική Σάερμπεϊκ!

Σύμφωνα με τις αστυνομικές δεν φαίνεται να υπάρχει σύνδεση μεταξύ των δύο ανδρών και όλα συνηγορούν πως ο τρομοκράτης είχε κλέψει όντως την ταυτότητα του πρώην άσου της Ίντερ για να μην κινεί υποψίες.

 

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria