Ανακοίνωση Διαμαρτυρίας του Α.Ο. Κάστωρ - OlaDeka

Ανακοίνωση Διαμαρτυρίας του Α.Ο. Κάστωρ

Κάναμε υπομονή αρκετή είναι η αλήθεια αλλά ξεπεράσαμε τα όρια μας. Ο Α. Ο .Κάστωρ με ιστορία και προσφορά στο καστοριανό ποδόσφαιρο τριάντα ετών απαιτεί τον σεβασμό όλων.

Δεν μπορεί «μαθητευόμενοι μάγοι» με σαφέστατη άγνοια των βασικών κανονισμών να μαθαίνουν το ποδόσφαιρο στις πλάτες μας.

Το τελευταίο διάστημα γίναμε μάρτυρες κακών διαιτησιών εις βάρος του σωματείου μας ξεκινώντας από τον αγώνα με τον Ηρακλή Πολυκάρπης, με την απαράδεκτη διαιτησία του κ. Γκλαβίνα ( μην παραχωρώντας δυο πέναλτι υπέρ μας και καταλογίζοντας ανύπαρκτο πέναλτι κατά μας).

Το σκηνικό συνεχίστηκε στο παιχνίδι με τον Παναργειακό όπου ο επόπτης κ. Πρεσπάρης ακύρωσε γκολ της ομάδας μας ως οφσάιντ που ο ίδιος επινόησε( και απαντώντας σε ερώτηση μας και αν δεν ήταν οφσάιντ «αν δεν ήταν δεν ήταν»).

Το κακό τρίτωσε στον αγώνα με την ομάδα της Καλλιθέας με τον κ. Αρμένη να μην βλέπει το οφσάιντ στο δεύτερο γκολ της Καλλιθέας. Τα προαναφερόμενα μπορούν να στοιχειοθετηθούν και από τα βίντεο των αγώνων.

Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές και παράγοντες των προαναφερόμενων σωματείων.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να στερήσει αυτό που δικαιούται η ομάδα μας. Μια ομάδα που ο μέσος όρος ηλικίας των ποδοσφαιριστών της είναι 19 ετών και το 80% είναι από τα τμήματα υποδομής της.

Κύριοι της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ο Α.Ο. Κάστωρ ζητάει σεβασμό και όχι εύνοια.

Για το ΔΣ του Α.Ο. Κάστωρ

 

Ο Πρόεδρος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria