ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΓΚΙΜΟΥΡΤΖΙΝΑ:" Ο άφαντος επικεφαλής και ο τραγικός γείτονας πρόεδρος της τουριστικής που εξάντλησε την ευαισθησία του με ανάρτηση στο Facebook! - OlaDeka

ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΓΚΙΜΟΥΡΤΖΙΝΑ:” Ο άφαντος επικεφαλής και ο τραγικός γείτονας πρόεδρος της τουριστικής που εξάντλησε την ευαισθησία του με ανάρτηση στο Facebook!

Σχόλιο καταπέλτης από αναγνώστη

Είναι δυστυχώς πολύ λυπηρό το θέαμα της καταστροφής του αρχοντικού αλλά εξίσου λυπηρό είναι και η αδιαφορία όλων αυτών που τους μαύρισε η καρδιά από την καταστροφή για την τύχη της ενοίκου του σπιτιού.

Για την ανήμπορη ηλικιωμένη κυρία που έμενε στο αρχοντικό ανατωτήθηκε κανείς τι θα γίνει; Τα συγχαρητήρια μου για τις χορδές ευαισθησίας αλλά και αντανακλαστικών σε Δήμο και Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς για τις λύσεις που δρομολογούν και ελίζω να τελεσφορήσουν.

Για τους κυρίους της Περιφέρειας όμως ντροπή και πάλι ντροπή: άφαντος ο επικεφαλής και τουλάχιστον τραγικός ο «γείτονας» της γιαγούλας και πρόεδρος της τουριστικής που εξάντλησε την ευαισθησία του και το ενδιαφέρον σε μια τόσο συγκινητική ανάρτηση στο facebook!!!

Όσο για τις προτάσεις των υπολοίπων για αποκατάσταση, προστασία, ασφάλιση κτλ δεν στέκει καμία τους γιατί το αρχοντικό αυτό όπως και άλλα πολλά είναι ατομικές ιδιοκτησίες…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria