Τρίτεκνοι Καστοριάς: Οι εκλογές, το χρονικό της αναγκαστικής μετακόμισης και η κάρτα μέλους με πολλά ωφέλη - OlaDeka

Τρίτεκνοι Καστοριάς: Οι εκλογές, το χρονικό της αναγκαστικής μετακόμισης και η κάρτα μέλους με πολλά ωφέλη

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΡΙΜΩΞΕ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΕ ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ – ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΑ ΧΩΡΟ

Η προσπάθεια ξεκίνησε το 2006. Ένα χρόνο μετά, το 2007 ιδρύθηκε το «Σωματείο Γονέων και Κηδεμόνων Με Τρία Τέκνα Καστοριάς» όπως είναι η πλήρης ονομασία του φορέα που σήμερα αριθμεί περί τις 1800 οικογένειες. Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου (στις 11:00) το σωματείο διενεργεί εκλογές στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Καστοριάς.

Η πρόεδρος του Σωματείου των τριτέκνων Καστοριάς κα Ευαγγελία Βασιλείου μιλά στο oladeka.com για όλα.

vasileiou-triteknoi-1
Η πρόεδρος του σωματείου τριτέκνων Καστοριάς κα Ευαγγελία Βασιλείου. «Αν ήξερα ότι θα διανέμουμε τρόφιμα που απαιτούν αποθηκευτικό χώρο, δεν θα δεχόμουν να μετακομίσουμε από το προηγούμενο γραφείο» μας εκμυστηρεύεται…

 

karta-melous-triteknoi

Η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ

Η πρόεδρος συνιστά σε όλα τα μέλη να πληρώνουν την ετήσια συνδρομή των 10 ευρώ το χρόνο γιατί με αυτόν τον τρόπο αποκτούν την κάρτα μέλους.

Η κάρτα προσφέρει ειδικές τιμές και εκπτώσεις σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών από 120 καταστήματα, αλλά και μειωμένες τιμές σε λογαριασμούς ΔΕΥΑΚ, δημοτικά τέλη ακόμη και σε αεροπορικά εισιτήρια.

aeroporik-triteknoi

 

Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΙΜΩΞΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ

Όταν επί δημαρχίας Χατζησυμεωνίδη ζητήθηκε λύση για την στέγαση του σωματείου, ο δήμος παραχώρησε έναν χώρο κάτω από το δημαρχείο Καστοριάς.

Η νέα δημοτική αρχή όμως δημιούργησε ένα ντόμινο αλλαγών οι οποίες ξεκίνησαν όταν ζητήθηκε από την πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Καστοριάς να παραχωρήσει το χώρο που κατείχε ως εκείνη την στιγμή, στη ΔΕΥΑΚ.

Έτσι με τη σειρά της η κα Σιστοβάρη (πρόεδρος της Δ/Κ) κατέλαβε το γραφείο που χρησιμοποιούσε εκείνο το χρονικό διάστημα το σωματείο τριτέκνων.

Η επίσημη εξήγηση για την αναγκαστική μετακόμιση σε πολύ μικρό χώρο που ήδη χρησιμοποιούνταν από τους πολύτεκνους ήταν ότι το μέχρι τότε γραφείο των τριτέκνων θα δίδονταν σε δημοτικούς υπαλλήλους.

Αυτό που βέβαια έγινε στην πραγματικότητα ήταν εγκατάσταση της κας Σιστοβάρη και όχι υπαλλήλων. Έτσι σήμερα που τα δυο σωματεία εκτός των άλλων δραστηριοτήτων τους, χρειάζονται και χώρο για τις διανομές τροφίμων, αναγκάζονται να στριμώχνονται σε έναν χώρο που θυμίζει περίπτερο με αποτέλεσμα να γίνεται δύσκολο το έργο τους.

Συμπτωματικά λίγα δευτερόλεπτα μετά το τέλος της συνάντησης μας με την πρόεδρο των τριτέκνων, εμφανίστηκε η κα Εύη Σιστοβάρη την οποία ακούσαμε να αναφέρεται στο θέμα της μετεγκατάστασης (σαν να την απασχολεί το θέμα) και ανάμεσα σε άλλα είπε στην κυρία Βασιλείου ότι η δημοτική κοινότητα είναι κάτι πιο μεγάλο- άρα και δικαιολογείται η…έξωση- και ότι οι τρίτεκνοι είναι σύλλογος και κανονικά θα πρεπε να ψάξει έναν άλλο χώρο τον οποίον θα πρεπε να πληρώνει από το ταμείο του.

sistobarh-basileioy
Σιστοβάρη – Βασιλείου έξω από το γραφείο τριτέκνων και πολυτέκνων.
sistobarh
Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Καστοριάς κα Εύη Σιστοβάρη
sistobarh-basileiou-1
Σιστοβάρη – Βασιλείου έξω από το γραφείο τριτέκνων και πολυτέκνων.

 

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria