Τελικός Κυπέλλου Καστοριάς 2016 - Ακόμη ένα video - OlaDeka

Τελικός Κυπέλλου Καστοριάς 2016 – Ακόμη ένα video

Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας – Ηρακλής Πολυκάρπης 3-1

Την κατάκτηση του Κυπέλλου για δεύτερη και μάλιστα συνεχόμενη χρονιά πανηγύρισε σήμερα το απόγευμα ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας, επικρατώντας με σκορ 3-1 του Ηρακλή Πολυκάρπης.

Ο 38ος Τελικός που διεξήχθη στο ΔΑΚ Καστοριάς και παρακολούθησαν περίπου 1000 φίλαθλοι επεφύλαξε, πολύ καλό θέαμα, με αρκετές φάσεις, χωρίς ωστόσο, να απουσιάζουν τα νεύρα, η ένταση και οι διαμαρτυρίες.

Το Καστοριανό συγκρότημα ευτύχησε να προηγηθεί σχετικά νωρίς στο σκορ (19’ 1-0) , με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μίμη Παπαδόπουλου (ανατροπή του ίδιου από τον τερματοφύλακα Παπαϊωάννου). Στην ίδια φάση απέκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα εξαιτίας της αποβολής με κόκκινη κάρτα του γκολκήπερ των ‘’πρασίνων’’. Με τη συμπλήρωση του α’ ημιώρου (30’), σε ανατροπή του Δρανιτσάρη από τον Παπαθανασίου μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής Κ. Στυλιάδης, καταλόγισε νέο πέναλτι υπέρ της Καλλιθέας, το οποίο αξιοποίησε ο Μίμης Παπαδόπουλος σημειώνοντας το 2-0.

Μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει το 3-0 έχασε η Καλλιθέα στο 35’ όταν ο Ματαφτσής με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια ο ‘’Ηρακλής’’ παρότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες, πέρασε στην αντεπίθεση και στο 43’ κατάφερε νε μειώσει σε 2-1 μετά από εξαιρετική ενέργεια του Γιώργου Μαντζάνα, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Στο β΄ ημίχρονο και μέχρι το 70’, ο αγώνας ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με εναλλασσόμενη υπεροχή των δύο ομάδων και χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Ωστόσο, ο ‘’Μέγας’’ ήταν αυτός που κατάφερε να βρει για Τρίτη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν στο 71’ ο Δημήτρης Δρανιτσάρης μετά από ανεπανάληπτη ατομική προσπάθεια και έξοχο πλασέ διαμόρφωσε το 3-1, ‘’κλειδώνοντας’’ ουσιαστικά τη νίκη της ομάδας του.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria