Σύλλογος Λογιστών Καστοριάς: Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου κλείνουμε όλοι τα γραφεία μας - OlaDeka

Σύλλογος Λογιστών Καστοριάς: Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου κλείνουμε όλοι τα γραφεία μας

Ο Σύλλογος Λογιστών Καστοριάς καλεί όλους τους συναδέλφους Λογιστές – Φοροτεχνικούς να παραβρεθούν την Πέμπτη 04 Φεβρουαρίου

και ώρα 10:30 στην είσοδο της Δ.Ο.Υ. Καστοριάς, για να διαδηλώσουμε ενάντια στο προτεινόμενο ασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Θα ακολουθήσει πορεία προς την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς όπου θα ενωθούμε και με τους υπόλοιπους φορείς και συλλόγους του νομού.

Το Δ.Σ.

Του Συλλόγου Λογιστών Νομού Καστοριάς

 

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η ολομέλεια προέδρων των Συλλόγων Λογιστών της Δυτικής Μακεδονίας αποφάσισε να συμπράξει στον αγώνα όλων των Ελλήνων κατά της ψήφισης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Το νομοσχέδιο αυτό θα πλήξει βαρύτατα όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανεξαρτήτως κλάδου όπου αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Ένα νομοσχέδιο σαν κι αυτό κάθε άλλο παρά θα ενισχύσει την επιχειρηματικότητα, θα οδηγήσει στην εξαφάνιση πολλών επιχειρήσεων και θα αυξήσει δραματικά την ήδη επιβαρυμένη ανεργία.

Τα αποτελέσματα των μέτρων θα είναι αντίθετα από τα επιδιωκόμενα της κυβέρνησης.

Καλούμε όλους τους Συναδέλφους Λογιστές – Φοροτεχνικούς να δώσουν ένα δυναμικό παρόν στην μαζική απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου 2016.

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου κανένα γραφείο ανοιχτό .

Πρέπει να δείξουμε ότι ο κλάδος μας έχει αποφασιστικότητα και συμπορεύεται μαζί με τους υπόλοιπους κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Πρέπει να δείξουμε ότι εμείς που ζούμε καθημερινά την ελληνική οικονομία αντιλαμβανόμαστε πρώτοι τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει για την χώρα μας ένα τέτοιο νομοσχέδιο.

Απαιτούμε την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου και συζήτηση από μηδενική βάση .

Το επιχειρείν στην Ελλάδα ζει κρίσιμες, ιστορικές στιγμές κι εμείς ως λογιστές θεωρούμε ότι δεν πρέπει να μείνουμε αμέτοχοι σε αυτό το κάλεσμα.

Πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί κατά του νομοσχεδίου που θα αποτελέσει την χαριστική βολή στην ύπαρξη και λειτουργία του κλάδου μας.

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου κλείνουμε όλοι τα γραφεία μας.

Σύλλογοι

Ε.Φ.Ε.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ Ε.Φ.Ε.Ε. Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ- ΕΟΡΔΑΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Ε.Φ.Ε.Ε. Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΒΟΪΟΥ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria