ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ: Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ ΓΟΥΝΟΦΟΡΩΝ - ΑΛΛΑ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ - OlaDeka

ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ: Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ ΓΟΥΝΟΦΟΡΩΝ – ΑΛΛΑ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

Μίλησα και με τον υπουργό – Ο Δημητρακόπουλος είναι σύμβουλος στο υπουργείο παιδείας

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του oladeka.com και από την βουλευτή Καστοριάς κα Ολυμπία Τελιγιορίδου. Η κα Τελιγιορίδου αναφέρει ότι η εγκύκλιος που έχει σταλεί τον Ιανουάριο από το υπουργείο παιδείας σε όλες τις περιφερειακές διευθύνσεις δεν είναι στοχευμένη και δεν αφορά επ ουδενί στη γούνα και τα εκτροφεία γουνοφόρων ζώων.

«Κακώς δημιουργήθηκε η σύγχιση» σύμφωνα με τα λεγόμενα της βουλευτού και αυτό τελικά φαίνεται ξεκάθαρα ότι οφείλεται στην «πειραγμένη» επιστολή που βασίστηκε στην αρχική εγκύκλιο του υπουργείου παιδείας που δεν σχετίζεται με τη γούνα.

Ακούστε όλη την συνέντευξη στην οποία ρωτάμε και για το ρόλο του γνωστού και μη εξαιρετέου κ.Δημητρακόπουλου που όπως επιβεβαίωσε και η βουλευτής Καστοριάς εκτελεί χρέη συμβούλου του υπουργού παιδείας και οι κακιές γλώσσες λένε ότι είναι εκείνος ο οποίος «όπλισε» το χέρι του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας κ. Κωνσταντόπουλου για να δώσει ο τελευταίος τη βολή σύγχισης και εξοργισμού στην περιοχή της Καστοριάς και της Σιάτιστας που παραδοσιακά ασχολείται και αναπτύσεται με τον κλάδο της γουνοποιίας.

Δείτε τις…χαρές που κάνει από την Τρίτη ο Δημητρακόπουλος στο Facebook. Πόσο γρήγορα όμως έμαθε τα καλά νέα ε; Ή μήπως άλλοι τα μάθανε από εκείνον;

ΦΡΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΕ ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ ΓΟΥΝΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΧΩΡΩΝ ΟΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΑ ΖΩΑ! :)Αυτό το υπο…

Δημοσιεύτηκε από Θέμης Δημητρακόπουλος στις Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria