Γούνα - Ο Μπέτσκας ξαναχτυπά: Ήμασταν κότες. Ξέραμε γιατί σφάζονται να μπουν στο συμβούλιο… - OlaDeka

Γούνα – Ο Μπέτσκας ξαναχτυπά: Ήμασταν κότες. Ξέραμε γιατί σφάζονται να μπουν στο συμβούλιο…

Με οδυνηρή ειλικρίνεια και το δεύτερο κείμενο

Ολαδεκα,
 σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση, προβάλλοντας  τις σκέψεις ενός απλού και ασήμαντου γουναρά.
ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΑΤΕ. !!!!!!!!!! και μπράβο σας.
Από ότι έμαθα στο facebook πραγματικά πήρε μεγάλη διάσταση.
Από το δικό σας μπλοκ, μέσα σε μια μέρα κοινοποίησαν στο facebook πάνω από 400 αναγνώστες. Και μπράβο τους, αλλά από την άλλη μεριά, που ήταν τόσα χρόνια ? Στο παρελθόν γιατί δεν υπήρχε τέτοιο ενδιαφέρον ? Κάλιο αργά παρά ποτέ.
Μήπως επειδή στο παρελθόν δεν υπήρχε το διαδίκτυο και το facebook?
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ? Ένας μικρός αγράμματος γουνοποιός απλά θυμήθηκε και έγραψε τα αυτονόητα και αυτά που είχαν συμβεί στην γουνοποιία. Μήπως τελικά θα έπρεπε στο μέλλον να ακούσουμε και ανθρώπους που ξέρουν πέντε γράμματα αλλά δεν έχουν σχέση με την γούνα και τα όποια τοπικά συμφέροντα ?
ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ blogs και στα τα τηλεοπτικά κανάλια.
ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ να υπενθυμίσουν στον κόσμο την ιστορία για να μη ξεχνάμε εμείς οι παλιοί και να μάθουν και οι νεότεροι, ποιους φοβηθήκαν ? Μήπως δεν θέλουν να θίξουν κάποιους ? Μήπως εξυπηρετούν κάποια συμφέροντα ?
 Δεν πειράζει, ας ανεβάζουν  φωτογραφίες και θέματα από κοπές βασιλοπιτών και τα νέα των ψαροντουφεκάδων στο Πετροπουλάκι.
Γιατί λοιπόν δεν υπήρχαν αυτοί οι σημερινοί 400 τότε να κάνουμε μια μικρή επανάσταση ? Όταν μπορούσαμε βέβαια, όχι τώρα που είμαστε αδύναμοι.
Όταν η ΕΔΗΚΑ για παράδειγμα ήθελε να κάνει μόνη της πράγματα γιατί δεν την στηρίξαμε όπως θα έπρεπε ? (δηλαδή τους εαυτούς μας, διότι όλοι ήμασταν μέτοχοι) και απλά αφήναμε το κάθε συμβούλιο να κάνει ότι νόμιζε δίχως να ζητούσαν ποτέ την βοήθεια και στήριξη τεχνοκρατών. ΑΣΕ ΕΓΩ ΞΕΡΩ, τόσα χρόνια στο τεζιάκι……..
ΓΙΑΤΙ όταν θέλαμε να δημιουργήσουμε δική μας τράπεζα δεν το στηρίξαμε? Γιατί όταν σταμάτησαν οι πτήσεις με δικό μας κόσμο που φέρναμε κανείς μας δεν ρώτησε ΓΙΑΤΙ ? Όταν δημιουργήθηκε ο δεύτερος σύνδεσμος γιατί δεν ψάξαμε το γιατί? Για να έχουμε σήμερα κόντρα ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ ? Μήπως τελικά αυτό εξυπηρετεί ΚΑΠΟΙΟΥΣ? ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Πάντα μόνο κρυφά κάναμε όλοι τον έξυπνο. Μπροστά ήμασταν κότες. Ξέραμε γιατί σφάζονται να μπουν στο συμβούλιο…

ΑΠΑΞΙΩΣΑΜΕ την εταιρεία Εδηκα, αφήναμε τον κάθε ΠΟΝΗΡΟ  να μας ζητά πάντα πριν τις εκλογές εξουσιοδότηση για να ψηφίσει αυτός για λογαριασμό μας ΑΥΤΟΝ που θέλει αυτός, τον κολλητό του, δημιουργώντας έτσι ‘κλικες’ για να μπουν στο διοικητικό συμβούλιο, να κάτσουν σε αυτό το οβάλ τραπέζι με ουίσκια και ξηρούς καρπούς και να αποφασίζουν για το μέλλον της εταιρείας. Μα αυτοί δεν μπορούσαν να κάνουν κουμάντο στα μαγαζιά τους, θα μπορούσαν  σε μια εταιρεία? πάντα εκλέγονταν οι ίδιοι και οι ίδιοι. Όλοι ειδήμονες!
Εμείς οι εκθέτες για να εισακουστούμε στο Προεδρείο θα έπρεπε να κάνουμε αίτηση στον Πάπα της Ρώμης. Ποτέ κανείς δεν χτύπησε το χέρι στο τραπέζι. Πάντα μόνο κρυφά κάναμε όλοι τον έξυπνο. Μπροστά ήμασταν κότες. Ξέραμε γιατί σφάζονται να μπουν στο συμβούλιο….. ναι ήθελαν να προσφέρουν στον κλάδο. Πόσο αστείο. Όχι πως πέθαιναν για δωρεάν ταξίδια σε εκθέσεις,  παραμονή σε ακριβά ξενοδοχεία και λεζάντες και αυτοπροβολή  με παχυλές αποζημιώσεις της εταιρείας. Όχι για να έχουν άμεση επαφή με τα τουριστικά γραφεία. Όχι βέβαια!!!!! Άσε που κάποιοι  τρελοί καοήθεις λένε χρόνια για το ΜΑΥΡΟ ΤΑΜΕΙΟ που διαχειρίζονταν λίγοι στην ΕΔΗΚΑ. ΟΧΙ !!! βέβαια!! Τι υποκρισία Θεέ μου. Απίστευτο, κανείς μας δεν είχε τα απαραίτητα στο παντελόνι να μιλήσει  μέσα εκεί. Αυτοί είμαστε συνάδελφοι, ξερόλες και υποκριτές. Λίγοι ήταν αυτοί που έδωσαν μάχες μέσα στα συμβούλια για διαφάνεια κλπ. Οι πολλοί τους ‘θαβαν’η τους έβγαζαν γραφικούς.

Ακόμη και εγώ ήμουν ΚΟΤΑ, τουλάχιστο έχω το θάρρος έστω και τόσο αργά να το παραδεχτώ.!!!!
Λυπάμαι  συνάδελφοι, τόσες ευκαιρίες χαμένες. Γιατί να φτάσω εγώ σήμερα δημόσια να παραδεχτώ τα τόσο τραγικά λάθη μου?
Γιατί να μην είμαι στο μαγαζί μου και να παράγω?
Γιατί να έχω ελεύθερο  χρόνο να σας κουράζω με όλα αυτά?
Και στην συνέχεια εκατοντάδες από εσάς να τα ανεβάζετε στο facebook ?
Μήπως αξίζει έστω και τώρα να πείτε και εσείς αλήθειες ?
Ας ξεκινήσουμε  αύριο το πρωί κοιτάζοντας στον καθρέφτη να κάνουμε μια μικρή πρόβα.

Με τιμή

Anastasios Betskas

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria