Ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης εγκαλεί τον δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού για τον όρκο του στον Αρτέμη Σώρρα - OlaDeka

Ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης εγκαλεί τον δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού για τον όρκο του στον Αρτέμη Σώρρα

Επιστολή στο δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιο Κοσματόπουλο, με την οποία τον εγκαλεί για την απόφασή του να δώσει τον απίστευτο «Όρκο του πολεμιστή» του γνωστού και μη εξαιρετέου Αρτέμη Σώρρα, απέστειλε, σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, ο ίδιος ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος!

 Με την εν λόγω επιστολή ο μητροπολίτης ασκεί έντονη κριτική στην εν λόγω κίνηση του πολυπράγμονα δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού, υπενθυμίζοντας πως έχει ορκιστεί με θρησκευτικό όρκο στην τελετή ορκωμοσίας του, κάτι που δε συνάδει και με τον… (αρχαιοελληνικού κάλλους και..έπους) όρκο των οπαδών του Σώρρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην ίδια επιστολή (που εστάλη, όπως μας επιβεβαίωσαν από τη Μητρόπολη, πριν από λίγες ημέρες) επισημαίνεται πως η Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης θα εξετάσει τη συμμετοχή της εφεξής στις εν γένει εκδηλώσεις του Δήμου!

Ακόμη-ακόμη, προειδοποιεί πως, εάν ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντου, αλλά και ο αντιδήμαρχος Νίκος Τέτος, δεν πάρουν πίσω τα όσα ορκίστηκαν (Στον Δία, στους Θεούς κτλ) δε θα τους δώσει ούτε…αντίδωρο στην εκκλησία!

Ακολουθεί το βίντεο από την εκδήλωση του Αρτέμη Σώρρα στα Σέρβια, από το mikrovalto.gr

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria