Ξεπούλησε σε 48 ώρες και έκλεισε το super market του Στ. Χατζηιωάννου - OlaDeka

Ξεπούλησε σε 48 ώρες και έκλεισε το super market του Στ. Χατζηιωάννου

Πότε και με τι τιμές θα ανοίξει ξανά το easyfoodstore. Φωτογραφίες και video από τις δύο πρώτες ημέρες λειτουργίας

Επιτυχής επιχειρηματική ιδέα, η περιέργεια των καταναλωτών ή ένα ακόμη τρικ του μάρκετινγκ. Όπως και να έχει μετά από τις δύο πρώτες ημέρες λειτουργίας το easyfoodstore, το σούπερ μάρκετ των φτωχών του Στέλιου Χατζηιωάννου, αναγκάστηκε να κλείσει καθώς οι καταναλωτές έκαναν φύλλο και φτερό ότι υπήρχες στα ράφια του καταστήματος. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αλυσίδας στο συγκεκριμένο διάστημα άδειασαν οι αποθήκες που είχαν προϋπολογήσει ότι τα αποθέματα θα αρκούσαν για δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αλυσίδας υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι ταξίδευσαν πάνω από μία ώρα για να ψωνίσουν στο easyfoodstore.Μετά απο αυτό το ευχάριστο “λουκέτο” το βράδυ της Τετάρτης η αλυσίδα θα ανοίξει ξανά την Παρασκευή καθώς απαιτείται ένα μικρό χρονικό διάστημα να έρθουν τα προϊόντα απο τους προμηθευτές οι οποίοι βρίσκονται κυρίως στην Ολλανδία.

Το κατάστημα θα συνεχίσει να πουλά έως το τέλος Φεβρουαρίου το σύνολο των προϊόντων του έναντι 0,33 ευρώ (25 πένες) στα πλαίσια του λανσαρίσματος της αλυσίδας.

Στην συνέχεια τα προϊόντα θα πωλούνται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με τις υπολοιπες αλυσιδες.Αξίζει να αναφερθεί ότι το easyfoodstore στην προσπάθεια του να διατηρήσει χαμηλότερα το κόστος λειτουργίας  δεν παρέχει φρέσκα τρόφιμα – σ.σ. διαφορετικό κανάλι διανομής – και λειτουργεί με μία βάρδια εργαζομένων για 8 ώρες. Στις σκέψεις για ακόμη ταχύτερη και πιο οικονομική εξυπηρέτηση ήταν να μην δέχεται μετρητά αλλά μόνο κάρτες τραπεζών ή προπληρωμένες κάρτες για αγορές από τον κατάστημα κάτι που προς τον παρόν δεν συμβαίνει.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria