Λαδάς: Περαστικοί από τη κατηγορία! - OlaDeka

Λαδάς: Περαστικοί από τη κατηγορία!

Το χορό των συνεντεύξεων της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου άνοιξε ο Γιώργος Λαδάς, που τρία χρόνια μετά την επανεμφάνισή του στο ιστορικό σωματείο αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημά που συντελείται.

Στα 25 του πλέον χρόνια ό Κοζανιτης μέσος άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και δείχνοντας με το καλημέρα τις διαθέσεις του καθιερώθηκε τάχιστα στο βασικό σχήμα αποτελώντας αναντικατάστατο γρανάζι στη φαρέτρα του Αντώνη Νικολαιδη.

Η προσθήκη του άλλωστε –όπως και οι περισσότερες του συλλόγου κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο- ανέβασε σημαντικά το επίπεδο του έμψυχου δυναμικού, προσδίδοντας ποιότητα, εμπειρία και ταυτόχρονα σιγουριά στις μεταβιβάσεις του.

– Γιώργο σε ευχαριστώ που είσαι σήμερα κοντά μας και θέλω καταρχάς να σε ρωτήσω πως αισθάνεσαι που επέστρεψες για τρίτη φορά στη Καστοριά, την οποία ουσιαστικά γαλουχήθηκες και αναδείχθηκες ποδοσφαιρικά?

+ Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και αντιπροσωπεύω μια τόσο ιστορική και σπουδαία φανέλα που έχει ειδική βαρύτητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Το σημαντικότερο γεγονός είναι πως εξακολουθεί να εμπνέει σεβασμό σε οποιοδήποτε αντίπαλο αντιμετωπίζουμε.

ladits

– Ποια συναισθήματα βίωσες όταν ξαναπέρασες τα αποδυτήρια του ΔΑΚ και εισήλθες σε αυτό το γήπεδο?

+ Γνωρίζω πολύ καλά που ήρθα και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να καταβάλλω το καλύτερο μου εαυτό για το καλό του συλλόγου. Είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται σε αυτό το γήπεδο που έχει ζήσει αρκετές ένδοξες στιγμές στο παρελθόν.

– Ποιοι είναι οι λόγοι που επέστρεψες στη Καστοριά? Με το χέρι στη καρδιά νιώθεις δικαιωμένος για αυτή σου την απόφαση, καθώς στη προηγούμενη σου ομάδα διατέλεσες αρχηγός επί σειρά ετών?

+ Δεν έχω μετανιώσει ούτε δευτερόλεπτο για την επιλογή μου να επιστρέψω στο σύλλογο και να το βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να επανέλθει τα επόμενα χρόνια στις εθνικές και τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αποτελεί διάκριση να φοράς αυτή τη φανέλα και για το λόγο αυτό δεν είχα κανένα ενδοιασμό να αποχωρίσω από την Ένωση Βοίου και να φορέσω ξανά τα ‘’ερυθροκίτρινα’’.

LADADDDD

– Θα ήθελα τέλος να μου αναφερθείς για τους στόχους του συλλόγου και κατ’ επέκταση τις προσωπικές σου φιλοδοξίες?

+ Δε μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν, αλλά σίγουρα δεν αξίζει στην ομάδα να βρίσκεται σε αυτή τη βαθμολογική θέση. Η διοίκηση κάνει ότι καλύτερο μπορεί από τη πλευρά της και παράλληλα το τεχνικό τιμ και οι συμπαίκτες μου είμαστε δεμένοι σα μια γροθιά, βάζοντας ήδη τα θεμέλια για την επόμενη μέρα.

Βασική μας επιδίωξη είναι η νίκη σε οποιαδήποτε αγώνα και επειδή φέτος είναι ανθρωπίνος αδύνατο, θέλω να τονίσω στους οπαδούς μας πως του χρόνου θα είμαστε περαστικοί από τη κατηγορία.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria