Κηδεία Παντελίδη: Το μεσημέρι η τελευταία πράξη του δράματος - OlaDeka

Κηδεία Παντελίδη: Το μεσημέρι η τελευταία πράξη του δράματος

Στις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου θα πουν το τελευταίο αντίο στον Παντελή Παντελίδη η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, αλλά και χιλιάδες θαυμαστές του που τον «αγκάλιασαν» από την πρώτη στιγμή που άκουσαν τα τραγούδια του.

Νωρίτερα, από τις 10:00, η σορός του εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στη Νέα Ιωνία, τη γειτονιά που μεγάλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής, που σκόρπισε τη θλίψη με τον τραγικό θάνατό του σε τροχαίο την περασμένη Πέμπτη.

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί στον Ιερό Ναό και υποδέχτηκε με χειροκροτήματα τη σορό του Παντελή Παντελίδη που έφτασε στο σημείο.

Video: Κηδεία Παντελίδη: Μουσικό αντίο και λαϊκό προσκύνημα

 

Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Μεταμορφώσεως, παρουσία πλήθους κόσμου, που από την Παρασκευή συρρέει στην Νέα Ιωνία, στη γειτονιά που βρίσκεται το πατρικό του σπίτι.

spitipp

Πηγή: CNN Greece

Το απόγευμα της Παρασκευής, περισσότερα από 300 άτομα βρέθηκαν έξω από το πατρικό σπίτι του Παντελή Παντελίδη, όπου μεταφέρθηκε η σορός του, θέλοντας με την παρουσία τους να αποδώσουν φόρο τιμής στον δημοφιλή λαϊκό τραγουδιστή, αλλά και να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του.

Στην γειτονιά επικρατεί απέραντη θλίψη με τους περίοικους να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια τον εκλιπόντα τραγουδιστή.

Ο Παντελής Παντελίδης είχε μπει στις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων που αγάπησαν από την πρώτη στιγμή τα τραγούδια του, αλλά και τον ίδιο. Οι θαυμαστές του, σοκαρισμένοι από τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου τους τραγουδιστή, έχουν προγραμματίσεισυγκέντρωση μνήμης στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος για τις 8 το βράδυ του Σαββάτου. Το εντυπωσιακό είναι πως έως τώρα στη σχετική σελίδα του Facebook έχουν δηλώσει πως θα παρευρεθούν πάνω από 4000 άνθρωποι.

simeiotroxaiou3

Πηγή: CNN Greece

Κι ενώ συγγενείς, φίλοι, θαυμαστές και συνάδελφοι ετοιμάζονται για να πουν το τελευταίο αντίο στον Παντελή Παντελίδη, οι έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος που έκοψε το νήμα της ζωής του συνεχίζονται.

Νέες πληροφορίες για το δυστύχημα από τις αρχές αναφέρουν ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν έτρεχε πολύ και το τροχαίο οφείλεται σε λάθος χειρισμό, στη μοιραία στροφή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του CNN Greece, ο Παντελίδης δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα πριν το δυστύχημα. Όμως, το γεγονός ότι δεν γνώριζε καλά το δρόμο στο συγκεκριμένο σημείο και πήρε απότομα την αριστερή στροφή, ήταν μοιραίο. Στο οδόστρωμα δεν υπήρχαν ίχνη φρεναρίσματος, ενώ δεν υπήρχε και εμπλοκή του ABS του οχήματος.

Οι αρχές έχουν λάβει DNA από τα καθίσματα και τις ζώνες για να είναι για να διαπιστώσουν 100% που βρισκόταν ο καθένας και αν φορούσαν ζώνες. Σε έναν μήνα περίπου θα βγουν τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CNN Greece, ο πραγματογνώμονας που έχει ορίσει η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη για να ερευνήσει τα αίτια του δυστυχήματος, εξέτασε τα δεδομένα και πηγές κοντά στην οικογένεια εκτιμούν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα με το τζιπ.

carpp

Πηγή: CNN Greece

Το αυτοκίνητο σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, ήταν σε άψογη κατάσταση. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ο Παντελίδης το επέλεξε, όπως και η πρώτη φορά που παίρνει τέτοιας κατηγορίας αυτοκίνητο.

Οι αρχές έχουν ήδη αρχίσει να παίρνουν τις πρώτες καταθέσεις από τις κοπέλες που επέβαιναν στο μοιραίο αυτοκίνητο και έχει ήδη προκύψει μια ανατροπή, στα όσα είχαν γίνει αρχικά γνωστά, καθώς όπως είπε στην πρώτη της κατάθεση η 21χρονη Φρόσω Κυριακού, αυτή τελικά καθόταν στη θέση του συνοδηγού και όχι η 30χρονη Μυρσίνη Αρναούτη.

kpp

Πηγή: Facebook

Η 21χρονη κατάθεσε στην αστυνομία πως δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας και πως δεν θυμάται το αυτοκίνητο να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Σύμφωνα με όσα είπε την ώρα της πρόσκρουσης το χέρι του Παντελή Παντελίδη πλέκεται στα σίδερα και τον ιμάντα της ζώνης. «Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι είναι η Μυρσίνη να φωνάζει βοήθεια», είπε στην αστυνομία.

Η 21χρονη νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλική κάκωση χωρίς αιμάτωμα, ενώ έχει υποστεί ακόμα θλάση στον αυχένα και κάταγμα στον δεξί βραχίονα. Πάντως η κατάσταση της δεν εμπνέει ανησυχία.

Σοβαρότερη είναι η κατάσταση για την Μυρσίνη Αρναούτη καθώς έφερε ανοιχτά τραύματα στη δεξιά θωρακική χώρα με κατάγματα πλευρών και στον πνευμοθώρακα. Επίσης, έφερε κατάγματα σε όλη την δεξιά πλευρά του σώματος της και κατάγματα δεξιού βραχιονίου.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria