Καστοριά: Η βρωμιά στο (έτσι αποκαλούμενο) Εμπορικό Κέντρο - OlaDeka

Καστοριά: Η βρωμιά στο (έτσι αποκαλούμενο) Εμπορικό Κέντρο

Το μέρος αποτελεί δυσφήμιση και για την πόλη αλλά και για τα ίδια τα μαγαζιά

Αν δεν έχει πέσει στην αντίληψή σας, ή αν δεν έχετε ακόμη κάποια άλλη καταγγελία, σας ενημερώνω ότι η βρωμιά και η δυσωδία που επικρατεί στο (έτσι αποκαλούμενο) Εμπορικό Κέντρο Καστοριάς ξεπερνάει κάθε προηγούμενο!

Την Κυριακή το πρωί (31.01.16), πήγαμε να πιούμε καφέ μ’ έναν φίλο και τα παιδιά μας σε μια από τις καφετέριες (δεν έχει σημασία σε ποια), ώστε να μπορούν και τα παιδιά να παίξουν άνετα και με ασφάλεια στον γύρω χώρο. Σας πληροφορώ ότι όλο το Εμπορικό βρωμούσε κάτουρο, και το σκουπιδαριό ήταν άνευ προηγουμένου.

Γενικά επικρατούσε, (και φυσικά επικρατεί) μια γενική αίσθηση βρωμιάς και έμοιαζε σαν παρατημένο.

Παρ’όλο που λειτουργούν πάνω από 30 διάφορα μαγαζιά συν την Δ.Ο.Υ., το μέρος αποτελεί δυσφήμηση και για την πόλη αλλά και για τα ίδια τα μαγαζιά. Φυσικά πρόκειται για ιδιωτικό χώρο, (νομίζω), αλλά δεν παύει να χαρακτηρίζει την πόλη, οπότε δεν ξέρω εφόσον μάλλον οι ίδιοι οι μαγαζάτορες δεν θέλουν να βρίσκονται σ’έναν ωραίο και καλαίσθητο χώρο, αν είναι δυνατόν να τους υποδείξει κάποιος ότι όλο αυτό το σκηνικό είναι εντελώς αρνητικό και απαράδεκτο και για τους ίδιους αλλά και για την πόλη.

Ευχαριστώ

Γιώργος Λαζ. Παπαγεωργίου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria