Ε.Π.Σ. Καστοριάς: Δεσπόζει το ντέρμπι Πολυκάρπη – Καστοριά στην 16η αγωνιστική - OlaDeka

Ε.Π.Σ. Καστοριάς: Δεσπόζει το ντέρμπι Πολυκάρπη – Καστοριά στην 16η αγωνιστική

Η δράση στα γήπεδα του νομού συνεχίζεται  με μεγάλο ενδιαφέρον και  με συναντήσεις οι οποίες έχουν μεγάλη βαθμολογική σημασία, τόσο στην Α΄ κατηγορία , όσο και στη Β΄ κατηγορία

Μόνο προβλέψεις δε μπορεί να κάνει κάποιος για τις συναντήσεις του Σαββατοκύριακου πού έρχεται.

Υπάρχουν τοπικά ντέρμπι αλλά και βαθμολογικά.

Εύκολα  παιχνίδια υπάρχουν μόνο στη θεωρία και δεν παύουν  ακόμα κι αυτά να κρύβουν παγίδες.   Το κάθε παιχνίδι έχει τη δική του σημασία.

Άλλες ομάδες κυνηγούν την άνοδο   και άλλες δίνουν μάχη επιβίωσης

Θα έχουμε την ευκαιρία να  δούμε   αμφίρροπες  αναμετρήσεις … αναμετρήσεις   που κόβουν την ανάσα και αξίζει ο φίλαθλος κόσμος να  πάει στο γήπεδο που θα επιλέξει  και να τις παρακολουθήσει από κοντά.

Το μεγάλο ντέρμπι του Ηρακλή Πολυκάρπης με την ανανεωμένη σε όλα τα επίπεδα Καστοριά δεσπόζει στη σημερινή 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας (15:00 μμ.). Οι γηπεδούχοι με το μυαλό στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου που έρχεται στις 10 του Φλεβάρη θέλουν όσο μπορούν να αφήσουν προς το παρόν το συγκεκριμένο παιχνίδι του τελικού και να προσπαθήσουν να πάρουν ακόμη μία νίκη κόντρα στην πολύ δυνατή και ενισχυμένη με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές Καστοριά για να συνεχίσουν να βρίσκονται κοντά και στην εκπλήρωση και του δεύτερου στόχου τους που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου.

Ο πρώτος και αήττητος Κάστορας φιλοξενεί στην έδρα του τον δυνατό Γράμμο Μαυροχωρίου σε ένα παιχνίδι αμφίρροπο με τον Γράμμο να παρουσιάζεται ικανός για όλα. Οι ‘’ βυσσινί ‘’δεν θέλουν να σκέφτονται κάποιο στραβοπάτημα στο συγκεκριμένο παιχνίδι στην πορεία που πραγματοποιούν προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και θέλουν μόνο το τρίποντο της νίκης.

Στο ΔΑΚ Καστοριάς ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας με το μυαλό του στον τελικό της Τετάρτης 10 Φεβρουαρίου για το κύπελλο της ΕΠΣ Καστοριάς κόντρα στον Ηρακλή Πολυκάρπης αναμένεται να έχει το πιο εύκολο έργο από τους πρωτοπόρους υποδεχόμενος τον αδύναμο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου, σε ένα παιχνίδι που ο προπονητής της ομάδος θα έχει την ευκαιρία να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές ενόψει του τελικού.

Στη Μεσοποταμία η τοπική Αστραπή θα τεθεί αντιμέτωπη με τον ΠΑΣ Λεύκης σε μια αναμέτρηση όπου οι ‘’ κιτρινόμαυροι ‘’ θέλουν την νίκη για να παραμείνουν σταθερά στη 2η θέση του πρωταθλήματος μαζί με την Καλλιθέα.

Στο ΔΑΚ Άργους Ορεστικού ο τοπικός Παναργειακός υποδέχεται την Δόξα Αμπελοκήπων σε μια δυνατή αναμέτρηση όπως έχει δείξει το παρελθόν των δύο ομάδων όταν συναντιούνται με τους μεν γηπεδούχους να θέλουν να φτιάξουν ένα νέο σερί νικών και τους δε φιλοξενούμενους να αναζητούν τη νίκη για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά τις δύο ήττες μία για το κύπελλο από την Καλλιθέα και μία από τον Ηρακλή Πολυκάρπης για το πρωτάθλημα.

Στην Κορησό θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο πιο νεανικές ομάδες του πρωταθλήματος με την τοπική Δόξα να υποδέχεται την ομάδα του Κρόνου.

Τέλος, στο Νταηλάκη η τοπική ομάδα που προέρχεται από σπουδαίο διπλό θα τεθεί αντιμέτωπη με την ΑΕ Γραμμοχωρίων σε ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο θέλουν τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα.

 

Α’ Κατηγορία – 16η Αγωνιστική

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016   Ώρα: 15:00 μμ.

ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ

Διαιτητής: Πολυχρονίου

Βοηθοί: Πρεσπάρης – Ρόντσης Κ.

Γήπεδο: ΔΑΚ Καστοριάς

 

ΝΤΑΗΛΑΚΗΣ – ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΑ

Διαιτητής: Δημητριάδης

Βοηθοί: Ζαρομυτίδου – Σχοινάς

Γήπεδο: Νταηλάκη

 

ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ – ΚΡΟΝΟΣ

Διαιτητής: Φωτιάδης Γ.

Βοηθοί: Χατζής – Σιδερίδης Χ.

Γήπεδο: Κορησού

 

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ – ΠΑΣ ΛΕΥΚΗΣ

Διαιτητής: Καραταϊδης

Βοηθοί: Γιαννόπουλος – Κύρκος

Γήπεδο: Μεσοποταμίας

 

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Διαιτητής: Γκλαβίνας Κ.

Βοηθοί: Παυλάκου – Τσιμόπουλος

Γήπεδο: ΔΑΚ Άργους Ορεστικού

 

ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ – ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ

Διαιτητής: Στυλιάδης

Βοηθοί: Κεντζιόπουλος – Ζιώγος

Γήπεδο: Κάστορα

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Διαιτητής: Ντούκας

Βοηθοί: Αρμένης – Πανταζής

Γήπεδο: Πολυκάρπης

 

 

 

Β’ Κατηγορία – 12η Αγωνιστική

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016   Ώρα: 15:00 μμ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑΣ – ΠΑΣ ΚΟΡΕΣΤΕΙΩΝ

Διαιτητής: Παπαγιάννης

Βοηθοί: Παυλάκος – Χρήστου

Γήπεδο: Βασιλειάδας

 

ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ

Διαιτητής: Φωτιάδης Γ.

Βοηθοί: Παυλάκου – Ζαρομυτίδου

Γήπεδο: Πενταβρύσου

 

ΠΑΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ – ΦΛΑΤΣΑΤΑ ΟΙΝΟΗΣ

Διαιτητής: Γιαννόπουλος

Βοηθοί: Γιαμπάνης – Τσέλας

Γήπεδο: Καλοχωρίου

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria