ΕΚΤΑΚΤΟ - ΣΟΚ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο στην παραλιακή ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης - OlaDeka

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΣΟΚ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο στην παραλιακή ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης

ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ

του Γιάννη Πετρίδη

Τραγωδία χωρίς όρια: Ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές του pronews.gr, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα στην παραλιακή λεωφόρο, στο ύψος του Ελληνικού.

Μαζί του ήταν και μία κοπέλα η οποία ακρωτηριάστηκε. Mία δεύτερη γυναίκα απλώς τραυματίστηκε.

Ο τραγουδιστής χθες ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση από την τροπή που είχε πάρει η υπόθεση με το νέο του τραγούδι για την “γκόμενα στα Κατεχόμενα” και προφανώς αυτό έπαιξε ρόλο στην τραγωδία.

Μετά το δυστύχημα μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο Θεός να τον αναπαύσει. Ηταν καλός τραγουδιστής και καλό παιδί…

Βίντεο από το σημείο του ατυχήματος (upd)

pantelidhs14_647_355

Η εικόνα του τζιπ σοκάρει. Το αυτοκίνητο έγινε μια άμορφη μάζα. Δυστυχώς ο γνωστός καλλιτέχνης σύμφωνα με τις πληροφορίες από το νοσοκομείο υπέστη πολύ σοβαρά και πολλά τραύματα στο κεφάλι, ήταν αδύνατο για τους γιατρούς να τον σώσουν.(Newsit.gr)

 

Σύμφωνα με το newsbomb:

Ανείπωτη τραγωδία: Ο δημοφιλής τραγουδιστής, Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, όλα φαίνεται να συνέβησαν στις 08:20 σήμερα το πρωί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού, όταν το Ι.Χ που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες. Παράλληλα, τραυματίστηκαν σοβαρά οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο όχημα.

AdTech Ad

Ο γνωστός τραγουδιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι δύο γυναίκες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Αυτή την ώρα βρίσκονται στο νοσοκομείο συγγενείς του νεκρού για την τυπική ταυτοποίηση των στοιχείων του, αφού δεν είχε πάνω του ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο.

Αμέσως κλήθηκε στο σημείο το ΕΚΑΒ.

Το ασθενοφόρο μετέφερε τον Παντελή Παντελίδη στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1983 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία.

Εργαζόταν ως αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να «κυνηγήσει» το μεγάλο του όνειρο, που δεν ήταν άλλο από το τραγούδι.

Για τέσσερα χρόνια τραγουδούσε σε μικρά μαγαζιά.

Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες», κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος. Μεγάλη επιτυχία έγινε το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ στο δίσκο περιλαμβάνονταν ακόμη τα τραγούδια «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», τα οποία γνώρισαν επιτυχία στο ραδιόφωνο.

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα έγραφε εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων.

O Παντελής Παντελίδης δεν σπούδασε ποτέ ούτε μουσική, ούτε τραγούδι.

Ήταν αυτοδίδακτος και τα τραγούδια του τα έγραφε ο ίδιος.

Έμαθε να παίζει μουσικά όργανα μόνος του και να συνθέτει μελωδίες.

Οι γονείς του διατηρούν πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στη Νέα Ιωανία και ήταν στο πλευρό του παιδιού τους από την πρώτη στιγμή της καριέρας του.

Παντελής Παντελίδης: Η στενή σχέση μη την μητέρα του

Η μοναδική γυναίκα που διέθετε ξεχωριστή θέση στην ζωή του νεαρού τραγουδιστή που η ζωή του επιφύλασσε ένα πρόωρο τέλος, ήταν η μητέρα του.

Τον περασμένο Νοέμβριο, κατά την διάρκεια συνέντευξής του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, περιέγραφε: «Επειδή δεν είμαι οικονόμος, έχω αφήσει την διαχείριση στη μητέρα μου! Αλλιώς δεν γλιτώνουμε με τίποτα! Παίρνω τον φάκελο, ”τσιμπάω” το ένα πέμπτο και τα άλλα τα στέλνω στη μάνα μου!».

«Ο έρωτας με αναζωογονεί, αλλά εμείς οι άντρες- κυνηγοί, έχουμε ζήσει στο πετσί μας την απόρριψη. Έχω φάει απόρριψη ακόμα και αφότου έγινα γνωστός. Οι περισσότερες γυναίκες που θα γνωρίσω, το πρώτο πράγμα που μου λένε πως “δεν σε βλέπω σαν τον Παντελίδη”, οπότε ξεκινάμε από άλλη βάση», απάντησε ο τραγουδιστής.

 Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με το tromaktiko:Το τροχαίο σημειώθηκε στις 8:15 στη διασταύρωση της Βουλιαγμένης με την οδό Θράκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος του αγαπητού και δημοφιλούς τραγουδιστή, διαπιστώθηκε στο…
Ασκληπείιο Βούλας.

Εικόνες από το σημείο του θανατηφόρου τροχαίου για τον Παντελή Παντελίδη

1 2 PANTELIDI-TROXAIO

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria