Δημοπρασία NAFA - 31 Ιανουαρίου 2016 - OlaDeka

Δημοπρασία NAFA – 31 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ NAFA

Η πρώτη μέρα της δημοπρασίας μινκ της NAFA για το 2016 χαρακτηρίστηκε από τάσεις προς στην καλύτερη ποιότητα, κοντότριχων εμπορευμάτων.

Τα θηλυκά Black NAFA πουλήθηκαν κατά 77% με μέση τιμή $ 31.45, και με τους Κορεάτες αγοραστές να είναι ιδιαίτερα ενεργοί καθ όλη τη διάρκεια της δημοπρασίας.

Τα θηλυκά Gold quality Mahogany  πουλήθηκαν κατά 65% με μέσο όρο τιμής $ 26,61.

Τα θηλυκά Gold quality Pastel πουλήθηκαν κατά 79% στα $ 33.76 ενώ τα αρσενικά Gold Pastel πούλησαν κατά 50% με μέσο όρο $ 44,57.

Καθ ‘όλη την ημέρα, η Κορέα κυριάρχησε στην καλύτερη ποιότητα θηλυκών βιζόν με  υποστήριξη από την Κίνα ενώ τα Silver quality και VSL συνάντησαν αντίσταση και πουλήθηκαν σε μικρότερα ποσοστά.

Μια μικρή συλλογή από Palominos  αποσύρθηκε.

Το top lot Mahogany Mink της Black NAFA (θηλυκά) – αγοράστηκε από την Long Radiance Limited για την Mai Lan Wei – AIFEIMI, της Tong’erpu, Κίνα για $ 980. Παράγεται από τον Patrick Fur Farm.

Το top lot of Mahogany Mink – (θηλυκό) αγοράστηκε από την Long Radiance Limited για Mai Lan Wei, της Tong’erpu, Κίνα για $ 150. Παράχθηκε από τον David Dittrich Fur Farm.

Το top lot of Pastel Mink – Άντρας αγοράστηκε από την ER ΞΙΑΝ NU, της Tong’erpu, Κίνα για $ 140. Παράχθηκε από Springbrook-Labonte.

Μετάφραση oladeka.com

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria