ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΖΑΤΣΑΝΗ: ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ Η ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ - OlaDeka

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΖΑΤΣΑΝΗ: ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ Η ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ

Έξι (6) κεραυνοί από την απεγνωσμένη Ιατρό του νοσοκομείου Καστοριάς

Ξέσπασε η καρδιολόγος του νοσοκομείου Καστοριάς κα. Δέσποινα Κοζατσάνη σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennesfm.
Ανάμεσα στα πολλά και απίστευτα πλην όμως δυστυχώς αληθινά που ανέφερε, εστιάζουμε στα εξής:

1ον) Αν δεν πήγαινε η ίδια να αναφέρει τα τεράστια προβλήματα του νοσοκομείου Καστοριάς στην έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, -μαντέψτε- δεν θα υπήρχε κανείς από το νομό Καστοριάς ως εκπρόσωπος ο οποίος θα παρουσίαζε την κατάσταση! (Όλοι δήλωσαν ότι δεν ήταν ενημερωμένοι)

2ον) Ανέφερε ξεκάθαρα ότι για τα σοβαρά αυτά προβλήματα, δεν ενδιαφέρεται κανείς! (Εκτός από κάποιες τυπικές ενέργειες χαμηλού αποτελεσματικού ενδιαφέροντος των δύο βουλευτίνων του νομού) – και πάλι (Όλοι δήλωσαν ότι δεν ήταν ενημερωμένοι)

3ον) «Εσείς τι κάνετε» ήταν η ερώτηση που απηύθυνε στον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Σωτήρη Αδαμόπουλο. Η ερώτηση αυτή έχει ειδικό βάρος λόγω της επαγγελματικής ιδιότητας του κ.Αδαμόπουλου που δεν είναι άλλη από αυτή του ιατρού καρδιολόγου. (Ούτε ο αντιπεριφερειάρχης ήταν ενημερωμένος!)

4ο) Έκρινε ως λανθασμένη προτεραιότητα εκείνη που δόθηκε στη μαιευτική ενώ θα έπρεπε σύμφωνα με τη δική της θέση να προηγηθούν τα εξωτερικά ιατρεία και η καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου.

5ον) Στηλίτευσε την στάση των ιδιωτών καρδιολόγων της Καστοριάς που δεν δείχνουν καμία διάθεση συνεργασίας με το νοσοκομείο Καστοριάς, κατά τη σημερινή τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.

6ον) …και φαρμακερό, Ανακοίνωσε ότι επειδή δεν γίνεται να συνεχίσουν οι δύο καρδιολόγοι να εφημερεύουν 31 ημέρες το μήνα, (εμείς να πούμε ότι ακόμη και οι μηχανές χρειάζονται ξεκούραση κάποια στιγμή) θα αναγκαστούν να «κλείσουν» την καρδιολογική κλινική τις ημέρες που δεν θα υφίσταται ιατρός για εφημερία τον Μάρτη.

Όλα όσα ακούστηκαν από την κα. Κοζατσάνη είχαν τόνο δραματικό αλλά δυστυχώς φαίνεται ότι είναι απλώς η θλιβερή πραγματικότητα.
Ας ελπίσουμε ότι οι κώδωνες, για να μην πούμε καμπάνες που έκρουσε, να αφυπνίσουν και να ενεργοποιήσουν την ανάλγητη τοπική και γενική διοίκηση.

Ίδωμεν

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria