ΒΓΗΚΑΝ τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης: Πως σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης - OlaDeka

ΒΓΗΚΑΝ τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης: Πως σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης

Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος

pantelidhs

Το θανατηφόρο τραύμα στον Παντελή Παντελίδη το μοιραίο πρωινό της περασμένης Πέμπτης, προκάλεσε μια λυγισμένη λαμαρίνα, η οποία πέρασε μέσα από την οροφή του τζιπ μάρκας Mercedes, κατά τη διάρκεια της ανατροπής του οχήματος στην επικίνδυνη στροφή που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, αυτό προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, κατά την οποία ο θάνατος του 32χρονου τραγουδιστή ήταν ακαριαίος και προκλήθηκε από ένα μόνο τραύμα.

Η ίδια λυγισμένη λαμαρίνα, μέρος των κιγκλιδωμάτων στα οποία προσέκρουσε το όχημα, τραυμάτισε σοβαρά και την 30χρονη συνεπιβάτιδα Μίνα Αρναούτη, η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα, ακριβώς πίσω από τον Παντελή Παντελίδη.

Η 30χρονη τραυματίστηκε στα πάνω και στα κάτω άκρα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Στη θέση του συνοδηγού καθόταν η 21χρονη που τραυματίστηκε ελαφρότερα, η οποία το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής έδωσε την πρώτη της κατάθεση στους άνδρες της Τροχαίας.

Στη σύντομη κατάθεσή της είπε ότι δεν φορούσε ζώνη, ότι εκείνη ήταν συνοδηγός -και όχι η 30χρονη φίλη της, όπως αρχικά είχε ειπωθεί- και πως αδυνατεί να θυμηθεί τις συνθήκες του δυστυχήματος. «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν μπορώ να θυμηθώ καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η νεαρή κοπέλα, η οποία είχε στενή σχέση με τον Παντελίδη, βιώνει μετατραυματικό σοκ και έτσι δεν μπόρεσε να διαφωτίσει περισσότερο τους αξιωματικούς της Τροχαίας, που θα επιχειρήσουν σήμερα να πάρουν νέα κατάθεση.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria