ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ - OlaDeka

ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ

Ο Θεοφύλακτος Ζυμπίδης νέος θεματικός από Καστοριά

zympidhs

Σήμερα (Κυριακή 28 Φεβρουαρίου) ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης σε συνάντηση του συνδυασμού  «Ανατροπή-Δημιουργία» ανακοίνωσε το αίτημα της προαιρετικής κατάθεσης των παραιτήσεων των νυν θεματικών αντιπεριφερειαρχών όπως εξ αρχής είχε συμφωνηθεί να γίνει έτσι ώστε να αναλάβουν εκ περιτροπής όλοι ευθύνες και αρμοδιότητες.

Οι έως σήμερα αντιπεριφερειάρχες φάνηκαν συγκαταβατικοί στο αίτημα του επικεφαλής, με την έννοια της διατήρησης της ομοψυχίας και της ενότητας του συνδυασμού και απ ότι φαίνεται αύριο θα καταθέσουν τις παραιτήσεις τους.

Να σημειωθεί ότι οι απερχόμενοι, δεν αποκλείεται να συνεχίσουν να “κουβαλούν” σημαντικά χαρτοφυλάκια στα οποία έχουν επιδείξει σημαντικό έργο ή να αναλάβουν νέες αρμοδιότητες ως εντεταλμένοι.

Ο μόνος ο οποίος φαίνεται να εξαιρείται λόγω των σοβαρών συγκυριών με το προσφυγικό είναι ο αρμόδιος θεματικός Σταύρος Γιαννακίδης  (Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Πρόνοιας Και Κοινωνικής Συνοχής).

Στην Καστοριά θεματικός νέος αντιπεριφερειάρχης κατά πάσα πιθανότητα αναλαμβάνει ο Θεοφύλακτος Ζυμπίδης με αντικείμενο μάλλον τον τομέα της αγροτικής ανάπτυξης.

Η νυν η Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου κα. Αμαλία Κούσκουρα δήλωσε ότι μένει σταθερά πιστή στα προτάγματα του συνδυασμού και στηρίζει έμπρακτα τον Θόδωρο Καρυπίδη στις αποφάσεις του. Ενδέχεται σύμφωνα με πληροφορίες να συνεχίσει τη δράση της με αντικείμενα του χαρτοφυλακίου που ήδη διαχειρίζεται έως τώρα.

Οι αποφάσεις για τα νέα πρόσωπα αναμένονται την επόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη.

 

ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria