ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Η ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ - ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ - OlaDeka

ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Η ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ – ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ

Επιμένουν οι αγρότες – Συζήτηση με ανταλλαγή δελτίων τύπου

Αποφασισμένοι για ολομέτωπη κόντρα οι αγρότες της Συντονιστικής Επιτροπής του μπλόκου Άργους Ορεστικού μετά την τελευταία απάντηση που έδωσε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε το Δελτίο Τύπου:

“Αν καταλάβαμε καλά από τη νέα απάντηση που μας απέστειλε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου, καθότι το κείμενό της ήταν μάλλον ασαφές, η ίδια προτίθεται να κάνει δημόσιο διάλογο με τους αγρότες, θέλοντας, όμως, να αλλάξει την ατζέντα της συζήτησης και να μιλήσουμε για όσα έγιναν στο παρελθόν.
Δεδομένου, όμως, ότι είμαστε ένα βήμα πριν το “θάνατο” και πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στα επερχόμενα πλήγματα, η στάση της κας βουλευτού μας κάνει να πιστεύουμε ότι επιχειρεί να δημιουργήσει …. άλλοθι στον εαυτό της, για να έχει ήσυχη της συνείδησή της, ψηφίζοντας τα μέτρα – ταφόπλακα για τον αγροτικό & κτηνοτροφικό κόσμο!!!
Εμείς, ακόμη και έτσι, επιδιώκουμε τη συζήτηση μαζί της και περιμένουμε να ορίσει το πού και το πότε…
Βέβαια, εάν “περάσει” και με τη δική της ψήφο, η μεταρρύθμιση για φορολογικό και ασφαλιστικό, προφανώς, δεν θα υπάρχει λόγος συζήτησης, γιατί αγροτικός & κτηνοτροφικός τομέας δεν θα υπάρχει ούτε στην Καστοριά ούτε σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα”
Η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Π. Ε. Καστοριάς

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria