H κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Καστοριανών της Αθήνας "Ο Άγιος Μηνάς" - OlaDeka

H κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Καστοριανών της Αθήνας “Ο Άγιος Μηνάς”

Φωτογραφίες

Την 17η Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Athens Plaza της Πλατείας Συντάγματος έγινε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Καστοριανών της Αθήνας ‘Ο Άγιος Μηνάς’.

Η εκδήλωση έγινε σε γιορτινή και χαρούμενη ατμόσφαιρα με την συμμετοχή των συμπατριωτών και των φίλων μας, όπου χορέψαμε παραδοσιακούς χορούς της Καστοριάς μας και διασκεδάσαμε με την συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Το φλουρί της πίτας κέρδισε η μικρή Ελένη Δημητριάδου εγγονή του κυρίου Στέφανου Βλάχου. Επισυνάπτουμε σχετικές φωτογραφίες με την τυχερή της βραδιάς μαζί με την αδελφή της, την γιαγιά της Πόπη, την Πρόεδρο του Συλλόγου μας κυρία Τζίνα Αποστολίδου και την Αντιπρόεδρο μας κυρία Μαρία Κοσμοπούλου (1η φωτογραφία), και με την τυχερή της βραδιάς μαζί με την μητέρα της Βέτα Δημητριάδου και την Πρόεδρο μας (2η φωτογραφία) κατά την παράδοση του δώρου της.

Χαρήκαμε για την τιμή που μας έκανε η κυρία Φανή Τζίφρα να δωρίσει στους παρευρισκόμενους της βραδιάς βιβλίο που είχε συγγράψει ο αείμνηστος σύζυγος της και συμπατριώτης μας (Αντιπρόεδρος επί Τιμή του Αρείου Πάγου) Παρμενίων Τζίφρας καθώς και βιβλίο που έχει επιμεληθεί η ίδια.

syllogos kastorianon athinas basilopita

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria