Μανώλης Χατζησυμεωνίδης: Η δημοτική Αρχή Καστοριάς είναι η χειρότερη που υπήρξε ποτέ σε όλη τη χώρα - OlaDeka

Μανώλης Χατζησυμεωνίδης: Η δημοτική Αρχή Καστοριάς είναι η χειρότερη που υπήρξε ποτέ σε όλη τη χώρα

Γιάννα Λούσιου

Βρίσκονται στις …καφετέριες και όχι στο δημαρχείο – Είναι τεμπέληδες, δήλωσε ο επικεφαλής της μειοψηφίας, σε εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας με τα εκλεγμένα μέλη της ομάδας του

Συνάντηση με τα εκλεγμένα μέλη της ομάδας του είχε σήμερα ο επικεφαλής της μειοψηφίας του δήμου Καστοριάς, Μανώλης Χατζησυμεωνίδης, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκε κοπή βασιλόπιτας.

Η συνάντηση είχε έντονη πολιτική «χροιά», από την οποία δεν έλειψε η κριτική για τη νυν δημοτική Αρχή, με τον επικεφαλής της ομάδας να εξαπολύει  σκληρές κατηγορίες.

«Εξελέγησαν με το σύνθημα «Εν-τιμή» και στο τέλος το σύνθημα έγινε «Εν μισθώ». Γιατί όλοι θέλησαν να βολευτούν και να βολέψουν τους δικούς τους. Έχουν 1,5 χρόνο στη διοίκηση και ήδη είναι στην αφάνεια. Υπάρχει πλήρης καθίζηση και ανυπαρξία. Είμαστε σε τέλμα», τόνισε ο κ. Χατζησυμεωνίδης.

Ο επικεφαλής της μειοψηφίας του δήμου μίλησε για «φιάσκο» της δημοτικής Αρχής, αναφερόμενος στο Χιονοδρομικό Βιτσίου, στα Χριστουγεννιάτικα Χωριά του 2014 και 2015, την αποξήλωση της παιδικής χαράς, του καρναβαλιού και τα θέματα της καθαριότητας, αλλά και για έλλειψη συνεννόησης μεταξύ των τοπικών συμβουλίων και της δημοτικής Αρχής.

«Τα τοπικά συμβούλια έχουν φάει …κάρτα και δεν μπορούν να πλησιάσουν τη δημοτική Αρχή. Πηγαίνουν για τρεις ώρες στο δημαρχείο και φεύγουν.  Ο ένας  είναι στη μία καφετέρια και ο άλλος στην άλλη. Δεν δουλεύουν, είναι τεμπέληδες», είπε χαρακτηριστικά.

353597_n 388580_n 3140898_n 301196321_n 308858119_n 371414496_n 3081894562_n

 

Πηγή

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria