Χριστίνα Λιάνα: Έτσι κέρδισα στον διαγωνισμό της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας - OlaDeka

Χριστίνα Λιάνα: Έτσι κέρδισα στον διαγωνισμό της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας

Mini συνέντευξη στο oladeka.com

-Ποιο ήταν ακριβώς το αντικείμενο του διαγωνισμού;

-Επρεπε μέσω ενός διαφημιστικού βίντεο της χριστουγεννιάτικης καμπάνιας της IFF να υποβάλλω την άποψη μου για το ποιό θα ήταν το δώρο το οποίο θα χαριζόταν στην προκειμένη περίπτωση από την γιαγιά (Gloria) προς την εγγονή της.

Φυσικά έγραψα γούνα αλλά όχι απλά μια γούνα.

Μια γούνα συναισθηματικής αξίας που είχε δεχτεί μικρή ως δώρο η γιαγιά Gloria, η οποία έπειτα από remodeling και προσεγμένο retouch έγινε το τέλειο και άξιο δώρο για την εγγονή της. Μια γούνα που έχει διαχρονική αξία και ενώνει τις γενιές.

-Ποιο είναι το δώρο και ποια η συνέχεια;

-Μετά την ανάδειξη μου ως νικήτρια (το έπαθλο είναι ταξίδι στην Έκθεση γούνας του Μιλάνου για να παρακολουθήσω το mifur fashion show and remix event) μου ζητήθηκε η σχέση μου με τον κλάδο της γούνας και μου δόθηκε η ευκαιρία να μοιραστώ όσα δημοσιεύσατε και σεις από το κείμενο της IFF.

-Πες μας λίγα περισσότερα για τη σχέση σου με τη γούνα

-Πέραν της πτυχιακής διατριβής που έκανα για την εκτροφή των μινκ και τη διατροφή τους, πραγματοποιήσαμε μια έρευνα πάνω στα εκτρεφόμενα μινκ σε συνεργασία με έναν ερευνητή κτηνίατρο από το εξωτερικό που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα ίσως και παγκοσμίως αλλά το αντικείμενο είναι λίγο εξιδεικευμένο και η έρευνα δεν έχει δημοσιευτεί επίσημα.

-Σε επόμενο άρθρο μας θα αναφερθούμε με περισσότερες λεπτομέρειες σε αυτό. Τι θα έλεγες για κλείσιμο στις Καστοριανές και τους Καστοριανούς νέους;

-Με την ευκαιρία θέλω να πω ότι η σελίδα wearefur στον τομέα “fur futures” έχει κάλεσμα να γίνουν μέλη νέα παιδια που ασχολουνται στον χώρο της γούνας.

 

Αυτό είναι το video που έχετε δει τα Χριστούγεννα από το oladeka.com με τη σεναριακή ιδέα της Χριστίνας Λιάνα:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria