Την ίδρυση διαδικτυακού δημοτικού ραδιόφωνου, προτείνει ο Γ. Πετκανάς στον Δήμο Καστοριάς - OlaDeka

Την ίδρυση διαδικτυακού δημοτικού ραδιόφωνου, προτείνει ο Γ. Πετκανάς στον Δήμο Καστοριάς

Πρωτοποριακή πρόταση κατέθεσε στον Δήμο Καστοριάς ο Δημοτικός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης, Γιώργος Πετκανάς. Αναλυτικά στην εισήγηση αναφέρει:

«Μια νέα εποχή στην επικοινωνία μπορεί να ξεκινήσει στην Καστοριά με την εκπομπή διαδικτυακού δημοτικού ραδιοφώνου του Δήμου Καστοριάς. Ο Δήμος Καστοριάς, μπορεί να δίνει βήμα και δυνατότητες έκφρασης στους δημότες, στους κατοίκους των εξήντα οικισμών ευθύνης του, στους τοπικούς επαγγελματικούς, πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς, με ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα.

Δημότες με ιδιαίτερες καλλιτεχνικές δεξιότητες, σύλλογοι της πόλης, μαθητές, φοιτητές, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Καστοριάς, στελέχη του οικείου Δήμου της ακριτικής πόλης, προσωπικότητες της γειτονιάς μας, θα μπορούν να αποκτήσουν τη δυνατότητα να ακουστούν σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και σε όλο τον κόσμο, μέσω της τεχνολογίας του διαδικτύου, πλαισιωμένοι από ένα πλούσιο ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, μουσικό, ποιοτικό πρόγραμμα.

Όλα τα παραπάνω βεβαίως, απαιτούν θέληση, έρευνα, μεθοδικότητα, αποφασιστικότητα της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Καστοριάς και την τυπική διαδικασία της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Με την προϋπόθεση βεβαίως, τους Αιρετούς της διοίκησης, να τους ενδιαφέρει η άμεση ενημέρωση και η προβολή θεμάτων που αφορούν τον τόπο μας αλλά και τους ίδιους».

Με τιμή, Γιώργος Πετκανάς
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Καστοριάς

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria