Συγκλονιστική η παρουσία δεκάδων Γουνοποιών - OlaDeka

Συγκλονιστική η παρουσία δεκάδων Γουνοποιών

Δυναμική κινητοποίηση για την κρίση της γουνοποιίας

Πολλά και σημαντικά τα συμπεράσματα και οι προτάσεις που διατυπώθηκαν στη χθεσινή ανοιχτή συγκέντρωση των γουνοποιών για την “Κρίση που αντιμετωπίζει η Γουνοποιία”.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους δεκάδες γουνοποιοί, οι βουλευτές του Νομού κ.κ. Ο. Τεληγιωρίδου, Μ. Αντωνίου, ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Α. Αγγελής, ο Ζ. Τζηκαλάγιας πρώην Βουλευτής και πολιτευτής ΝΔ Καστοριάς, ο κ. Θ. Ζυμπίδης Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας για θέματα γούνας, ο κ. Π. Βάσσος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Καστοριάς, ο κ. Δ. Πετρόπουλος Αντιδήμαρχος Καστοριάς, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Καστοριάς, η κα. Χ. Λαπόρδα Πολιτευτής με το Ποτάμι Νομού Καστοριάς, ο Δ. Κοσμίδης Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Σιάτιστας , ο κ. Δ. Εμμανουηλίδης Πρόεδρος του Συνδέσμου Λιανοπωλητών έτοιμων ενδυμάτων γούνας, εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκτροφέων Γούνας, o κ. Γ.Μαλέας Πρόεδρος του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Καστοριάς, και οι κκ. Π. Ζαγάρας και Δ. Μωυσίδης εκπρόσωποι της ΝΕ Σύριζα.

Την εκδήλωση χαιρέτισε με επιστολή του, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γούνας κ. Μανάκας, ο οποίος τόνισε την ανάγκη ενότητας και μαζικής ενεργοποίησης του κλάδου.Αντίστοιχα χαιρέτισε την εκδήλωση και ο μητροπολίτης Καστοριάς με μήνυμα σχετικό με την ενότητα του κλάδου. Τα συμπεράσματα της εκδήλωσης θα σταλουν στην Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας, προκειμένου να αποτελέσουν βάση διεκδίκησης αλλά και αφετερία ευρύτερης συζήτησης για τον κλάδο και τις προοπτικές του. Αντίστοιχες εκδηλώσεις με συγκεκριμένη θεματολογία θα πραγματοποιηθούν και στο μέλλον, με αποκορύφωμα τη διοργάνωση του Επιστημονικου Φόρουμ από την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας.

Είναι η ώρα των ευθυνών και των αποφάσεων για να αναδείξουμε τα προβλήματα και να καθορίσουμε τις κινήσεις της επόμενης ημέρας15 44 30 52

Δ/Τ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria