Στο μπλόκο του Άργους και Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δυτικής Μακεδονίας - OlaDeka

Στο μπλόκο του Άργους και Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δυτικής Μακεδονίας

Γιάννα Λούσιου

«Ενώνουμε τη φωνή μας με τη δική σας γιατί τα προβλήματα είναι κοινά», δήλωσαν οι πυροσβέστες

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δυτικής Μακεδονίας επισκέφθηκε σήμερα το μπλόκο των αγροτών στο Άργος Ορεστικό, ενώ συνάδελφοί τους έδωσαν το «παρών» στα υπόλοιπα μπλόκα της περιφέρειας. Οι πυροσβέστες εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον αγώνα των αγροτών, στο πλαίσιο μίας προσπάθειας που αφορά το πρόβλημα του ασφαλιστικού και φορολογικού, που είναι κοινό για όλους τους κλάδους, ενώ ανακοίνωσαν και τη δική τους πρόθεση για κινητοποιήσεις που ξεκινούν με την πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία την ερχόμενη Παρασκευή (5 Φεβρουαρίου).

«Δεν υπάρχει διχόνοια μεταξύ κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, αφού τα μέτρα που επιχειρεί η κυβέρνηση να λάβει μας πλήττουν όλους», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης, Απόστολος Τοψής, επισημαίνοντας πως το πλήγμα που θα δεχθεί ο αγροτικός κλάδος είναι πλήγμα απέναντι σε όλη την κοινωνία, το νέο ασφαλιστικό έχει επιπτώσεις και στον δικό τους κλάδο. «Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα γιατί τα προβλήματα είναι κοινά. Είμαστε εδώ για να ενώσουμε τη φωνή μας με τη δική σας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά τους, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των αγροτών, αφού ευχαρίστησαν τους πυροσβέστες για τη συμπαράστασή τους, εξήγησαν τις θέσεις τους.

«Είναι η πρώτη φορά που είμαστε όλοι μαζί τόσο συντονισμένοι, τόσο σε επίπεδο περιφέρειας όσο και σε επίπεδο κοινωνίας», δήλωσε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Καστοριάς, Δημήτρης Βαενάς, στέλνοντας δυνατό μήνυμα ενότητας και κοινών αγώνων.

pyrosbestew-mploko-argos

Πηγή

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria