Ποιοί είναι οι νέοι Διευθυντές Εκπαίδευσης στην Καστοριά και στη Δυτ. Μακεδονία - OlaDeka

Ποιοί είναι οι νέοι Διευθυντές Εκπαίδευσης στην Καστοριά και στη Δυτ. Μακεδονία

Αναλυτικά τα μόρια που συγκέντρωσαν

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα της διαδικασίας επιλογής Διευθυντών σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Στην ΠΕ Κοζάνης Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης παραμένει ο Ιωάννης Γκαμπούρας που συγκέντρωσε 40.75 μόρια. Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης είναι η Βασιλική Βόντσα η οποία συγκέντρωσε 38.48 μόρια.

Στην ΠΕ Καστοριάς Διευθυντής Πρωτοβάθμιας είναι ο Γεωργιος Μασλαρης (39.70 μόρια). Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας είναι η Στέλλα Τέγου –  Στεργιοπουλου (38.75 μόρια).

Στην ΠΕ Φλώρινας Διευθυντής Πρωτοβάθμιας είναι ο Κίμωνας Σαββαης (47.00 μόρια). Διευθυντής Δευτεροβάθμιας είναι ο Παύλος Ιωάννου (34.77 μόρια).

Στην ΠΕ Γρεβενων Διευθυντής Πρωτοβάθμιας ειναι ο Βασιλειος Μήτσιαλος (40.10 μόρια). Διευθυντής Δευτεροβάθμιας ειναι ο Κωσταντινος Πουτακίδης (37.20 μόρια).

Να σημειωθεί πως για πρώτη φορά φέτος η επιλογή των Διευθυντών έγινε  με συγκέντρωση μορίων από εκλογική διαδικασία, προηγούμενη εμπειρία, ξένες γλώσσες, πτυχία κλπ. Απο σήμερα και για τρεις μέρες οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα ενστάσεων.

Σωκράτης Μουτίδης 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria