ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ: Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 11 ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ ΚΛΗΣΗ! - OlaDeka

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ: Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 11 ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ ΚΛΗΣΗ!

«Ποτέ δεν βρήκα κλήση στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου μου!»

Δείτε τι γράφει στο Facebook η δημοσιογράφος του FLASH:

«Μόλις πήρα ένα δωράκι από το Δήμο Καστοριάς. Με καθυστέρηση 5 χρόνων !!! Τι να λέμε τώρα.
Η υπηρεσία οικονομικών του Δήμου αναφέρει ότι χρεώθηκε στο ταμείο της … το ποσό των 20 Ευρώ για κλήση που είχα δεχτεί στο χώρο ελεγχόμενης στάθμευσης στις 29/11/2011 …..
Και καλά εγώ πάρκαρα χωρίς να καταβάλω το σχετικό αντίτιμο ( πρόκειται για χώρο ελεγχόμενης στάθμευσης) έπρεπε να περάσουν τόσαααααα χρόνια???
Ξέρετε είναι από εκείνες τις κλίσεις που οι Δήμαρχοι έλεγαν φέρε να την σβήσω, άλλωστε για ρεπορτάζ ήρθες.
Ποτέ όμως δεν βρήκα κλήση στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου μου …. Κι άλλωστε η πληρωμή της στη διάρκεια μιας εβδομαδας ειναι 10 Ευρώ. 2 καφέδες δηλαδή !!!»
Αυτό το «Ποτέ δεν βρήκα κλίση στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου μου!» χρήζει μεγάλης προσοχής. Τι έχει να πει ο Δήμος Καστοριάς; Με αυτό τον τρόπο είμαστε όλοι εν δυνάμει παραβάτες!
Έτσι είμαστε όλοι βολικές πηγές χρηματοδότησης των ταμείων του δήμου. Με ποιον τρόπο κύριοι του Δήμου Καστοριάς αποδεικνύετε ότι οι αποδέκτες των μεταχρονολογημένων κλήσεων όντως υπήρξαν παραβάτες;
Γιατί με αυτά που βλέπουμε, θα μπορούσατε σύμφωνα με την σκέψη κάποιου καχύποπτου, να στείλετε μπιλιετάκια σε όλους τους πολίτες, αυτούς που όντως έπραξαν παράβαση και όλους τους άλλους που δεν το έκαναν ποτέ!
Μήπως εκτός από τις τρόικες εξωτερικού, αρχίσαμε τώρα και με τις αντίστοιχες της τοπικής αυτοδιοίκησης;

Μόλις πήρα ένα δωράκι από το Δήμο Καστοριάς. Με καθυστέρηση 5 χρόνων !!! Τι να λέμε τώρα.Η υπηρεσία οικονομικών του Δήμ…

Δημοσιεύτηκε από Κατερίνα Μαρκοπούλου στις Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria