ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΟΤΙ Λ@Λ@ΚΙΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΚΛΙΚΣ - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΟΤΙ Λ@Λ@ΚΙΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΚΛΙΚΣ

Ένα περίεργο άρθρο – δείτε τίτλο και κείμενο: ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΣΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΡΙΛΟΦΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΟΠΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

σ.σ. Με έκπληξη διαβάσαμε το παρακάτω άρθρο και με περισσότερη έκπληξη διαβάσαμε την αναδημοσίευση του συγκεκριμένου άρθρου από τοπικά – Καστοριανά sites που δεν σχολίασαν το παραμικρό μπρος στις τεράστιες και επικίνδυνες αβελτηρίες του αρχικού κειμένου που προέρχεται από ακραίους θύλακες με τα γνωστά και επίσης ακραία σκεπτικά.

Έγραψαν λοιπόν οι κύριοι αυτοί ότι με πρόφαση (!) του κινδύνου που έχει το σημείο του φυλακίου του Τριλόφου Καστοριάς, οι στρατιώτες έχουν πάρει παράνομες διαταγές να …πυροβολούν μετανάστες μετά από το Αλτ, τις ει; (Τρομάρα τους ούτε να το γράψουν δεν ξέρουν σωστά, έχουν και άποψη! στο κείμενο που ακολουθεί το γράφουν:“αλτ εισι” ) Το άλλο με τον τοτό είναι ότι αναφέρουν μετανάστες! Που είδαν τώρα μετανάστες στο Τρίλοφο είναι ένα άλλο μέγα μυστήριο!

Αυτοί λοιπόν γούστο τους και καπέλο τους, πουλάνε τρέλα και όποιος θέλει “αγοράζει”… Οι Καστοριανοί πανόπτες του διαδικτύου όμως βλέπουν τα πάντα…Ακόμη και πότε κάνουν την ανάγκη τους οι πάπιες στη λίμνη. Ε πως σοβαρότατο θέμα… Και την τρέλα που λέγαμε πριν την αγόρασαν με το τσουβάλι. Συνηθισμένοι στη ροή της δημοσιογραφίας με αέρα και τέμπο οπισθοκρουσίας όμως, αντιμετωπίζουν τα πάντα σαν ανεύθυνοι αναμεταδότες και σαν ντουντούκες του μανάβη που παίζουν ότι κασσέτα βρεί ο γύφτος μπροστά του εύκαιρη. Κύριοι κάνετε τεράστιο λάθος. Σε θέματα κυρίως που έχουν να κάνουν με την εθνική και τοπική ασφάλεια, χρειάζεται και λίγο φίλτρο. Όχι φίλτρο λογοκρισίας. Φίλτρο αντικειμενικότητας, σκέψης, λογικής και κρίσης.

Εκτός κι αν δεν έχετε πάει στον στρατό και δεν γνωρίζετε τι παίζει με το Αλτ, τις ει; και τους κανόνες εμπλοκής. Εκτός κι αν γουστάρετε αλαλούμ. Το αλαλούμ που ονειρεύονται ουτσεκάδες, σκοπιανοί αλυτρωτικοί, τούρκοι επιβουλεύοντες και άλλοι πολλοί. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ! Θέλετε να το ξαναπούμε; Έχουμε πολλούς που μας τη φυλάνε στη γωνία. Το καταλαβαίνετε ακτιβισταράδες μου; Δεν χρειαζόμαστε άλλους. Ούτε σαν Καστοριά ούτε σαν Ελλάδα! Φτάνει πια!

Και που στε, έχουμε αηδιάσει με αυτή τη μόδα του να χαρακτηρίζεται εθνικιστής όποιος αγαπάει την πατρίδα του. Να τελειώνουμε με αυτό. Δεν χαρίζουμε το προνόμιο και το αυτονόητο πατριωτικό ένστικτο σε κανέναν.

Δεν χρειάζεται να σαι αριστερός ή δεξιός για να αγαπάς την πατρίδα σου, τα χώματά σου, τους προγόνους σου και τα παιδιά σου!

Συννενοηθήκαμε;

Άρα λοιπόν την επόμενη φορά που θα πάτε εσείς που καταπίνετε αμάσητες τις όποιες λ@λ@κίες σας βγάζει το ψαχτήρι του γούγλη και τις ξερνάτε στη φόρα λέγοντας, α! εγώ δεν ξέρω ο σπάρτακος τα γράφει, μην αναρωτηθείτε γιατί η Καστοριά πεθαίνει. Μην διαμαρτυρηθείτε για το αίσθημα ασφάλειας που σιγά σιγά θέλουν να το απολέσουμε. Μην ζητήσετε τίποτε από κανέναν. Είστε άξιοι της μοίρας σας. Να φύγει και ο τελευταίος φαντάρος, να τελειώσει και η γούνα, να εξαφανισθούμε και να έρθουν οι άλλοι. Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι Σλάβοι και Τουρκαλβανοί..

Ε; Σας αρέσει; Συνεχίστε να το παίζετε αρσακειάδες της ιντερνετικής Καστοριάς που δεν ξέρουν, δεν γνωρίζουν και είναι πολιτίκαλυ κορέκτ!

Συνεχίστε και παίξτε το Πόντιοι Πιλάτοι. Τη ζημιά να ξέρετε ότι κάποια στιγμή θα την πληρώσετε όμως από την κοινωνία…

 

Καμαρώστε άρθρο, που αναδημοσιεύθηκε από τοπικό μέσο χωρίς το παραμικρό σχόλιο από τους τοπικούς αρχι συντακτάρες!!!!

Διαβάστε:

 

Σοβαρή καταγγελία των φαντάρων για τον τρόπο με τον οποίο ζούνε την καθημερινή τους υπηρεσία στο φυλάκιο του Τριλόφου Καστοριάς.

Όπως αναφέρει η καταγγελία που έφτασε στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων για τους συνάδελφους του εν λόγω φυλακίου, έχουν πολύ συγκεκριμένες και παράνομες διαταγές να εκτελέσουν κατά την υπηρεσία τους.

Με την πρόφαση του κινδύνου που έχει το σημείο στο οποίο βρίσκεται το φυλάκιο λόγω της διέλευσης μεταναστών, τα όπλα των συναδέλφων δεν έχουν αμολύβοτα, παρά μόνο πραγματικές σφαίρες.

Με την εντολή να είναι: όποιος δεν αποκρίνεται στο “αλτ εισι”  αυτομάτως να οπλίζουν και να πυροβολούν.

Αλήθεια ποια είναι οι διαταγές του ΑΓΕΣ Τελλίδη και οι πολιτικές κατευθύνσεις του Υπουργείου Άμυνας;

Τα γνωρίζουν και τα καθοδηγούν όλα αυτά;

Διαφορετικά το πρόκειται να πράξουν;

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ  

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria