ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΩΤΑΣ: ΜΕΝΩ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΡΑΤΑΓΛΙΔΗ - OlaDeka

ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΩΤΑΣ: ΜΕΝΩ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΡΑΤΑΓΛΙΔΗ

Μίλησε με τον Κ. Μπούρτζο στις 11/01/16 και δέχτηκε χωρίς να θέσει κανένα θέμα “καθολικότητας”.

Μηνάς Κουτσουλιώτας στο oladeka.com : “Στις 11 Ιανουαρίου 2016 ο κ. Καραταγλίδης συμφώνησε με το μέλος του Δ/Σ του ΣΕΓ που είναι ταυτόχρονα και μέλος του επιμελητηρίου κ. Κώστα Μπούρτζο να συμμετάσχει στη γενική συνέλευση των γουνοποιών που έχουμε προγραμματίσει στις 23 του ιδίου μήνα.

Στην συζήτηση δεν αναφέρθηκαν ποτέ όροι “καθολικότητας” ή οτιδήποτε άλλο σχετικό.

Οι  όψιμες αναφορές και  ενστάσεις προκαλούν μόνο ερωτηματικά και δεν τιμούν κανέναν. Δεν καταλαβαίνω τι μεσολάβησε εκ των υστέρων και επηρέασε τον κ. πρόεδρο του επιμελητηρίου Καστοριάς σε τέτοιον βαθμό έτσι ώστε να τον οδηγήσει σε διάδοση απόψεων που θίγουν την αξιοπιστία των λεγομένων του, αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα για τις δηλώσεις του με στυλ “ναι μεν αλλά”.

Εμείς παρ όλα αυτά, θα επικοινωνήσουμε για ακόμη μια φορά μαζί του, σε μια προσπάθεια να λυθεί η παρεξήγηση έτσι ώστε να τερματισθεί αυτή η περίοδος που προβληματίζει και προσθέτει επιπλέον αρνητισμό και ανησυχία στο Έλληνα Γουνοποιό χωρίς λόγο, με πρακτικές που στερούνται λογικής.

Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι πολεμούν την ανοιχτή εκδήλωση των γουνοποιών. Τι έχουν να φοβηθούν; Εκτός κι αν αρέσκονται σε συναντήσεις σε κλειστούς διαδρόμους...

Οι στιγμές που ζούμε δεν είναι για παιχνίδια.”

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria