ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΩΤΑΣ: ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΟΡΩΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ - ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΟΥΣΙΑ - OlaDeka

ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΩΤΑΣ: ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΟΡΩΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ – ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΟΥΣΙΑ

Σαφέστατο υπονοούμενο για κάποιους…

Σήμερα το απόγευμα, στο ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΟΣ,  Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών (ΣΕΓ)  και  το δημοπρατήριο της NAFA πραγματοποίησαν ενημερωτική εκδήλωση  με θέμα: «Ο κλάδος της γούνας παγκοσμίως – NAFA: Ευκαιρίες και δυνατότητες».

H κρίση που υφίσταται ο κλάδος , κυρίως λόγω της ύφεσης της οικονομίας της Ρωσίας και των μέτρων της ρωσικής κυβέρνησης, τα προβλήματα στην οικονομία της Κίνας, ο επαναπροσδιορισμός της ταυτότητας των δράσεων που πρέπει να ακολουθήσουν έτσι ώστε να δει ο κλάδος «φως στο τούνελ» ήταν οι τίτλοι της εκδήλωσης.

“Αν δεν κινητοποιηθούμε τώρα , πότε θα κινητοποιηθούμε ” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΣΕΓ κ. Μηνάς Κουτσουλιώτας, ο οποίος , αφού στηλίτευσε την στάση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς “Ο Προφήτης Ηλίας”στην πρόσκλησή τους, ανέλυσε την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της γουνοποίας παγκοσμίως κι εξήγγειλε τη διοργάνωση  της  άτυπης Γενικής Συνέλευσης όλων των γουνοποιών και των εργαζομένων, ώστε να υπάρχει συνεχής ενημέρωση  και να προχωρήσουν στην εξεύρεση λύσεων και διεξόδου από την κρίση.

Ο πρόεδρος του ΣΕΓ απάντησε σε ερωτήσεις του oladeka.com

Δείτε το video:

ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΩΤΑΣ: ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΟΡΩΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ – ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΟΥΣΙΑ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria