Κοζάνη: Έπνιξε την 37χρονη σύζυγό του και μετά την έθαψε στο χωράφι - OlaDeka

Κοζάνη: Έπνιξε την 37χρονη σύζυγό του και μετά την έθαψε στο χωράφι

Η μητέρα τριών παιδιών αγνοούνταν από το περασμένο Σάββατο στον Βελβεντό

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης – Ομολόγησε ότι δολοφόνησε την σύζυγό του Ανθή Λινάρδου και συνελήφθη – Τραγική κατάληξη στην υπόθεση – Αφού στραγγάλισε την άτυχη μητέρα ο δολοφόνος την έθαψε στο χωράφι του – Ερευνάται ο ρόλος του πεθερού της άτυχης μητέρας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 37χρονης Ανθής Λινάρδου, η οποία από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου θεωρούνταν αγνοούμενη από το σπίτι της στο Βελβεντό Κοζάνης. Η Αστυνομία εντόπισε νεκρή την μητέρα τριών παιδιών σε χωράφι όπου το μεσημέρι της Τετάρτης ξεκίνησαν έρευνες παρουσία του συζύγου και του πεθερού της άτυχης γυναίκας. Οπως επιβεβαιώθηκε από αστυνομικές πηγές, ο σύζυγος της 37χρονης μητέρας τριών παιδιών ομολόγησε ότι δολοφόνησε την άτυχη Ανθή Λινάρδου.

Νωρίς το πρωί η Σήμανση βρέθηκε στο σπίτι της 37χρονης και πραγματοποίησε έρευνες. Πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία αναφέρουν ότι στην πολύωρη κατάθεση που έδινε το βράδυ της Τρίτης ο σύζυγος της Ανθής Λινάρδου έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις. Τελικώς ομολόγησε ότι εκείνος δολοφόνησε την σύζυγό του και υπέδειξε στους αστυνομικούς ότι το νεκρό σώμα της 37χρονης βρίσκεται σε χωράφι ιδιοκτησίας του.

Το ζευγάρι την ημέρα του γάμου του

zevgos37xroni

Η άτυχη Ανθή σε οικογενειακές στιγμές

velv-37xroni-in

Δείτε βίντεο από την έρευνα στο χωράφι που ανήκει στον σύζυγο της 37χρονης όπου η Ανθή Λινάρδου εντοπίστηκε νεκρή.

Ο εκσκαφέας”έγραψε” τον τραγικό επίλογο

Η Ανθή, η οποία ήταν μητέρα ενός οκτάχρονου αγοριού και δύο εξάχρονων δίδυμων κοριτσιών, δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωήςαπό το περασμένο Σάββατο.

Από την ανασύνθεση του τραγικού περιστατικού προκύπτει ότι η 37χρονη Ανθή δολοφονήθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Η άτυχη μητέρα τριών παιδιών είχε λάβει την απόφαση να πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της. Αφού κοίμισαν τα παιδιά, άρχισαν να συζητούν, όμως σύντομα η κουβέντα εξελίχθηκε σε λογομαχία. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ο σύζυγος της 37χρονης έπνιξε την γυναίκα του.

Για να καλύψει τα ίχνη του, μετέφερε την νεκρή γυναίκα του στο χωράφι του όπου και την έθαψε… Πληροφορίες αναφέρουν ότι προτού δηλώσει υποκριτικά ότι η 37χρονη γυναίκα του βγήκε μόνη για ποτό και δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι στο Βελβεντό, ο δολοφόνος που είχε στραγγαλίσει την σύντροφο και μητέρα των τριών παιδιών του «φρεζάρισε» όλο το χωράφι ώστε να μην αποκαλυφθούν εύκολα τα ίχνη της αποτρόπαιας πράξης του.

Αίσθηση προκαλούν τώρα οι δηλώσεις του Μανώλη Τσιουχάρα, πεθερού της Ανθής, ο οποίος μιλώντας στο protothema.gr, δήλωνε πως δεν πιστεύει ότι της έχει συμβεί κάτι κακό. «Δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Πιστεύω ότι δεν της έχει συμβεί κάτι κακό. Έχω την εντύπωση ότι έφυγε με κάποιον. Ήταν συνεννοημένο το πράγμα. Έφυγε με σπασμένο το πόδι. Δε μπορούσε να φύγει μόνη της. Δεν πήρε τίποτα μαζί της ούτε άφησε κάποιο σημείωμα. Δεν της άρεσε η ζωή εδώ και πιστεύω ότι έφυγε», έλεγε χαρακτηριστικά. «Βοηθώ την αστυνομία και είμαι συγκλονισμένος. Οι έρευνες παραμένουν άκαρπες. Βγήκε έξω να ξεσκάσει και δεν ξαναγύρισε. Δεν της άρεσε ο κόσμος εδώ και δεν είχε παρέες. Μαζί είχαμε τις καλύτερες σχέσεις. Ανησυχώ. Δεν έχω κοιμηθεί καθόλου αυτές τις ημέρες. Ψάχνει και η αστυνομία κι όλο το χωριό. Όποιος την έχει δει παρακαλώ να επικοινωνήσει με τις αρχές και να βοηθήσει», πρόσθετε.

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria