ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΑΡΑΧΟΒΑ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΑΡΑΧΟΒΑ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Δεν ακολούθησαν την αύξηση των ξενοδοχειακών τιμών

Οι περισσότερες πόλεις φαίνεται να έχουν αυξήσει τις ξενοδοχειακές τιμές τους, συγκριτικά με τον προηγούμενο χρόνο, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και η Πάτρα. Οι χειμερινοί προορισμοί παρουσιάζονται επίσης ακριβότεροι, με λίγες εξαιρέσεις, όπως η Καστοριά, η Καβάλα και η Αράχοβα.

Στον παρακάτω πίνακα φαίνονται οι κυριότερες μεταβολές στις μέσες ξενοδοχειακές τιμές ελληνικών προορισμών για τον μήνα Ιανουάριο:

trivago2

 

*Οι μέσες τιμές προκύπτουν από τη βάση δεδομένων της trivago έπειτα από τη σύγκριση τιμών από περισσότερα από 200 διαφορετικά online booking sites.

O Κατάλογος Ξενοδοχειακών Τιμών της www.trivago.gr (tHPI) δείχνει το μέσο όρο τιμών διανυκτέρευσης στις πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκές πόλεις της trivago. Ο μέσος όρος τιμών για ένα δίκλινο δωμάτιο βασίζεται σε περισσότερες από δύο εκατομμύρια καθημερινές αναζητήσεις τιμών για μια διανυκτέρευση που γίνονται μέσω του συστήματος σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών της trivago από 80 εκατομμύρια επισκέπτες το μήνα. Η trivago αποθηκεύει τις αναζητήσεις κάθε μήνα και παρουσιάζει μια γενική εικόνα ξενοδοχειακών τιμών για τον επόμενο μήνα. Το tHPI αντανακλά τις ξενοδοχειακές τιμές της online ξενοδοχειακής αγοράς της Ευρώπης: οι τιμές διανυκτέρευσης από περισσότερα από 200 online sites κρατήσεων και αλυσίδες ξενοδοχείων διαμορφώνουν το μέσο όρο ξενοδοχειακών τιμών για πόλεις, περιοχές και χώρες της Ευρώπης.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria