ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΣΤΟ OLADEKA: ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ - OlaDeka

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΣΤΟ OLADEKA: ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ

Έρχεται η ώρα…

karypidhs

«Η υποτίμηση του νομίσματος και ο ανασχηματισμός δεν προαναγέλονται», συνηθίζει να λέει ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ.Θεόδωρος Καρυπίδης, κάθε φορά που θα προσπαθήσεις να εκμαιεύσεις πληροφορίες για την περιβόητη αλλαγή των αντιπεριφερειαρχών.

Σε σημερινή επικοινωνία όμως με το oladeka.com δήλωσε με σαφήνεια ότι οι αλλαγές θα γίνουν. Ως σφίγγα βέβαια κρατά επτασφράγιστο μυστικό το χρόνο, τα πρόσωπα και την έκταση του…ανασχηματισμού.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, θα αποχαιρετήσουν τις θέσεις τους ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Φώτης Κεχαγιάς, ο αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Τσότσος, αλλά και η αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας Ελισάβετ Παναγιωτίδου.

Παζλ για γερά νεύρα αποτελεί το εάν Θ. Καρυπίδης αλλάξει την αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Αμαλία Κούσκουρα, ενώ μεγαλύτερες ελπίδες παραμονής διατηρεί ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Καναβός.

Πιθανότητες new entry στη θέση του αντιπεριφερειάρχη, συγκεντρώνουν οι Ματθαίος Καλαιτζόπουλος, Μαρία Καρυπίδου, Ρούσης Αλεξανδρής, αλλά και Ηλίας Κάτανας.

Οι αποφάσεις από τον Θ. Καρυπίδη φαίνεται ότι έχουν ήδη παρθεί. Πολλοί όμως είναι εκείνοι που δεν μπορούν να λύσουν τον γρίφο της παραμονής ή όχι του αντιπεριφεριάρχη υγείας κ. Σταύρου Γιαννακίδη ο οποίος προσπάθησε να αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα του τομέα υγείας στα οποία δεν φαίνεται να είναι δυνατόν να βρεθεί εύκολα λύση.

Τέλος, δυσεπίλυτος γρίφος μοιάζει να είναι το κατά πόσο ο περιφερειάρχης θα επιλέξει συνολικό ανασχηματισμό (που θα περιορίσει τις αντιδράσεις των νυν αντιπεριφερειαρχών) ή επιλεκτικές αλλαγές που προβλέπεται να δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος αντιδράσεων.

 

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria