Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το εορταστικό τριήμερο του Αργείτικου Καρναβαλιού - OlaDeka

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το εορταστικό τριήμερο του Αργείτικου Καρναβαλιού

Μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά ήταν η επισκεψιμότητα από άλλες περιοχές

Συνώνυμο της διασκέδασης και της παράδοσης κατέστη τις τελευταίες ημέρες το Άργος Ορεστικό με εκατοντάδες καρναβαλιστές όλων των ηλικιών να ξεχύνονται στους δρόμους και να γλεντούν με την ψυχή τους κατά το εορταστικό τριήμερο του Αργείτικου Καρναβαλιού.

Άφθονο το κέφι, ο χορός και το τραγούδι που επικράτησαν τελικά τόσο των καθημερινών δυσκολιών όσο και των χαμηλών θερμοκρασιών και μετατράπηκαν σε ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά.
Η αρχή έγινε με τα μπουλούκια το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς που κατέκλυσαν τις γειτονιές και στη συνέχεια την κεντρική πλατεία της πόλης και υποδέχθηκαν το 2016 με τον τρόπο που μόνο το Άργος Ορεστικό ξέρει.
Το εναρκτήριο σύνθημα της παρέλασης έδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους Ορεστικού, με τη συμμετοχή να είναι για ακόμη μια φορά εντυπωσιακή και τη σάτιρα και το χιούμορ των καρναβαλιστών να δείχνουν ότι η έμπνευση των Αργιτών δεν στερεύει ποτέ.

Μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά ήταν η επισκεψιμότητα από άλλες περιοχές, γεγονός το οποίο αποδεικνύει τη φήμη που έχει λάβει πλέον το Αργείτικο Καρναβάλι, ενώ οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με το ιδιαίτερο έθιμο της Πατερίτσας, τη δεύτερη μέρα του Ιανουαρίου, κατά την οποία οι γυναίκες πήραν τον πρώτο λόγο και έδωσαν δυναμικό παρόν, διασκεδάζοντας για ώρες στους δρόμους και την κεντρική πλατεία της πόλης.

Για ακόμη μια χρονιά, ο Δήμος Άργους Ορεστικού θέλει να εκφράσει τις βαθιές ευχαριστίες του στους συμμετέχοντες, τους επισκέπτες αλλά και όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του εορταστικού τριημέρου του Αργείτικου Καρναβαλιού.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria