Πέθανε ο Black, ο τραγουδιστής του 'Wonderful Life' - OlaDeka

Πέθανε ο Black, ο τραγουδιστής του ‘Wonderful Life’

Υπέκυψε στα τραύματά του μετά το αυτοκινητιστικό δυστύχημα

Σε ηλικία 53 ετών πέθανε ο τραγουδιστής του “Wonderful Life”, έχοντας υποκύψει μετά τον σοβαρό του τραυματισμό σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα

Οι γιατροί τον είχαν θέσει σε τεχνητό κώμα προκειμένου να ελέγξουν όσο γινόταν την κατάσταση της υγείας του αλλά λόγω των πολλαπλών τραυμάτων του, ο Black χειροτέρεψε την Κυριακή και πέθανε το απόγευμα της Τρίτης 26 Ιανουαρίου σε ηλικία μόλις 53 ετών.

Έκανε μεγάλη επιτυχία στα μέσα των ’80s με το “Wonderful Life” και το εξαιρετικό “Everything Is Coming Up Roses”

Ο Black ή διαφορετικά Colin Vearncombe, ο ερμηνευτής του κλασικού, πλέον, “Wonderful Life” πέθανε σε ηλικία 53 ετών. Η είδηση του θανάτου γνωστοποιήθηκε από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook από τους οικείους του.

Ο Black είχε τραυματιστεί σοβαρά, στις 15 Ιανουαρίου, σε αυτοκινητιστικό ατύχημα στην Ιρλανδία και από τότε νοσηλευόταν σε κώμα. Στην ανακοίνωση έγινε γνωστό ότι έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Ο Black έγινε γνωστός το 1987 με τα τραγούδια του “Sweetest Smile” και “Wonderful Life”. Ωστόσο, η καριέρα του είχε ξεκινήσει από το 1981 με το κομμάτι Human Features. Εκ τότε ηχογράφησε οκτώ άλμπουμ ως Black και άλλα έξι με το πραγματικό όνομά του Colin Vearncombe.

Ο ίδιος είχε χαρακτηριστεί αρκετές φορές ως ιδιόρρυθμος στην προσωπική ζωή του, ενώ είχε επιλέξει να περάσει τη ζωή του στο Κορκ της Ιρλανδίας, όπου συγκατοικούσε στο ίδιο σπίτι με την πρώην γυναίκα του, τους τέσσερις γιους του και μια ομάδα ξένων φοιτητών.

(Πηγή: BBC)

BLACK

black2

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria