ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ - ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ - OlaDeka

ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ – ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Ο Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ πραγματοποίησε την Κυριακή 24/01/2016 την ετήσια εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας στο NAUTICAL HALL. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. βράβευσαν τους προπονητές, το τεχνικό team και τους αθλητές της ανδρικής ομάδας για την άνοδο στη Β΄ Εθνική Κατηγορία, τους αθλητές της ομάδας των Παμπαίδων που κατέκτησαν την 1η θέση στο πρωτάθλημα Παμπαίδων της Ε.ΚΑ.ΣΔΥ.Μ. και τους αθλητές για την επιτυχία τους στις πανελλήνιες εξετάσεις την περσινή χρονιά.

Ο τυχερός της βασιλόπιτας που πέτυχε το φλουρί είναι ο μικρός αθλητής των ακαδημιών, ο Πετρίδης Γιώργος στον οποίο ευχόμαστε αθλητική και σχολική πρόοδο.       

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει τους επίσημους προσκεκλημένους που τίμησαν τον σύλλογο με την παρουσία τους, αλλά και όλους τους αθλητές, γονείς, και φίλους του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ!!!

Με εκτίμηση

Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ

Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ.ΒΕΛΒΕΝΤΟ 71-33

Η παιδική ομάδα του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ πέτυχε τη 2η συνεχόμενη νίκη της, στην ημιτελική φάση του ομίλου της. Στην πραγματικότητα όμως, το τεχνικό team θεωρεί ότι σ’ αυτό το παιχνίδι είναι σαν να ηττηθήκαμε. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, με γλυκιά εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο, η εμφάνισή μας δεν ήταν ανάλογη του ταλέντου και της διαρκής προσπάθειας των παίδων, παρόλο την  ευρεία διαφορά του σκορ. Το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας πολλά παιδιά ταλαιπωρήθηκαν από ίωση, χάνοντας μέρος των προπονήσεων δεν αποτελεί για εμάς δικαιολογία. Τίποτα δεν χαρίζεται, το μέλλον χτίζεται με μικρά και σταθερά βήματα με πραγματική όμως θέληση διαρκής προσπάθεια και συγκέντρωση.

Ευχαριστούμε το φίλαθλο κοινό που παρευρέθηκε στο ΔΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Τα δεκάλεπτα: 17-07, 10-11, 22-11, 22-04.

Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Γυμνόπουλος, Νίκου): Μπασακύρος, Κρανιάς, Νάντσος, Αναστασίου, Τούσκας, Γεωργιάδης, Μιχαλόπουλος, Μαρινέλης, Κάδρας, Αντωνίου, Καραβατάκης, Δαμιανού.    

1 2 3 4 6

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria