Ο Δήμος Καστοριάς συμμετέχει στον τηλεμαραθώνιο της UNICEF - OlaDeka

Ο Δήμος Καστοριάς συμμετέχει στον τηλεμαραθώνιο της UNICEF

Τοπικός ραδιομαραθώνιος, που θα υπάρχουν κουμπαράδες

Είναι γνωστό ότι κάθε χρόνο η UNICEF πραγματοποιεί αυτή την προ Χριστουγέννων εποχή, μέσω της ΕΤ1, τηλεμαραθώνιο για τη συλλογή χρημάτων για τα παιδιά των χωρών όπου υπάρχει σοβαρό πρόβλημα κοινωνικής πρόνοιας. Αυτή τη χρονιά ο τηλεμαραθώνιος θα γίνει για την ενίσχυση των παιδιών των μεταναστών που διέρχονται από την Ελλάδα.

Η ΕΤ1 μας ζήτησε να συμμετάσχουμε σ’ αυτόν τον τηλεμαραθώνιο που Πανελλήνια θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015. Αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε σ’ αυτή την εκδήλωση με το να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά εκείνη την ημέρα και να προσφέρουμε κάποιο ποσό που θα συλλέξουμε ύστερα από τοπικό τηλεμαραθώνιο και τοποθέτηση σε διάφορα σημεία της πόλης και στα χωριά μας ειδικούς κουμπαράδες. Κατά την επικοινωνία μας με την ΕΤ1 την 14 Δεκεμβρίου θα φροντίσουμε να διαφημίσουμε την περιοχή μας γενικά και ειδικά για τις εορταστικές ημέρες.

Θα πρέπει να τονισθεί ότι η προσπάθειά μας ξεκίνησε με επαφή με τα 15μελή μαθητικά συμβούλια των λυκείων μας και οι νέοι μας ήδη έχουν ενεργοποιηθεί και συλλέγουν ποσά τα οποία έχουν και ιδιαίτερη αξία λόγω της προέλευσής τους. Η όλη οργάνωσή μας παρατίθεται παρακάτω, την οποία ευελπιστούμε ότι οι συμπολίτες μας θα τη μελετήσουν και θα προσφέρουν ότι έχουν ευχαρίστηση και δυνατότητα. Κάθε Ευρώ έχει την αξία του.

Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την ευγενή συμμετοχή σας και προσφορά.

 

Ο  ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ:

  • 7 Δεκεμβρίου 10:30 Ράδιο ΑΝΤΕΝΝΕΣ

Τοπικός Τηλεμαραθώνιος

 

  • 7-12 Δεκεμβρίου ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ στην πόλη:

Δημοτικό Μέγαρο Καστοριάς,  Μέγαρο παλαιάς Νομαρχίας

Αναψυκτήριο Ντολτσού,            Μουσικά Όργανα Φωτιάδη

Καφενείο Ρόντση,                        Μητροπόλεως 20, Παπαδημητρίου

Ξενοδοχείο ΚΑΣΤΟΡΙΑ,                Σε όλα τα χωριά  του Δήμου

Για άλλες προσφορές επικοινωνήστε

24670-26777   ή   6984-666081

marathonios

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria