Η PETA ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΒΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - OlaDeka

Η PETA ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΒΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ MEDIA ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΣ!

Η βία κατά των γυναικών – που τις δολοφονούν ακόμη – είναι αποδεκτή εφόσον φοράει γούνα. Αυτό είναι το μήνυμα της τελευταίας καμπάνιας σοκ – από τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την ηθική μεταχείριση των ζώων (PETA).

Πόσο ανόητο εκ μέρους τους! Η PETA προσπαθεί να πει με αυτόν τον τρόπο ότι δεν πρέπει να σκοτώνουμε ζώα για τη γούνα τους. Και αφήνουμε τους ληστές και τους κακοποιούς εκεί έξω να εμπνευσθούν από τη μεταφορά που αυτή τη φορά φέρνει σε αηδιαστικό πεδίο την PETA!

Το βίντεο της καμπάνιας δείχνει έναν άνδρα να χτυπά μια γυναίκα σε ένα πάρκο με ένα μεγάλο ραβδί πριν να την απογυμνώσει από ένα γούνινο παλτό αφήνοντας το άψυχο, ημίγυμνο σώμα της στο έδαφος. (Για να ολοκληρωθεί το θέμα του σεξ και βίας, έχουμε πιάσει μια αναλαμπή των μαστών, τη στιγμή που το σώμα χτυπά το έδαφος.)

Το video δημιούργησε επιθετικά σχόλια στα socail media τα οποία κατήγγειλαν τον εξωφρενικό ευτελισμό της βίας κατά των γυναικών.

Αρκετοί σχολιαστές ανέφεραν ότι  η “PETA το έχει παρακάνει και τώρα χάνει κάθε αξιοπιστία».

Δυστυχώς η PETA γνωρίζει τα σύγχρονα media πολύ καλύτερα από τους τις επικριτές της.Ξέρει ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και ειδικά τα social media, δεν μπορούν να αντισταθούν στον εντυπωσιασμό

Η PETA ταυτίζεται απόλυτα με το μοτο του P.T. Barnum‘s που λέει: « Δεν μας ενδιαφέρει τόσο το τι γράφεται για μας, αρκεί να αναφέρεται σωστά το όνομα μας!»

Ή όπως το έχει θέσει ο ιδρυτής της PETA Ingrid Newkirk «Είμαστε οι πόρνες των media. Δεν κάνουμε τους κανόνες, απλά μαθαίνουμε πως να παίζουμε το παιχνίδι».

Η PETA το παρακάνει. Οι γουνοποιοί θα ασχοληθούν με το σύχρονη αρένα που θέλει να τους εξοντώσει; Μπα…αφήστε τους, αυτοί κάνουν μεγάλο αγώνα για να αλληλοεξοντωθούν. Κυρίως οι Καστοριανοί…

 

ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΣ, ΔΙΔΟΥΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΟΠΡΑΓΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΩΡΑΙΕΣ ΚΟΙΜΩΜΕΝΕΣ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΘΕΙΤΕ!

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria